@Dan
1. Din ce arii au fost obtinute linkurile? ( bloguri, forumuri, directore... )
2. Ai pierdut din linkuri de la inceput si pana acum? ( ma refer la pierderi masive ).
3. Ai continuat sa obtii linkuri?
@Dan
1. Din ce arii au fost obtinute linkurile? ( bloguri, forumuri, directore... )
2. Ai pierdut din linkuri de la inceput si pana acum? ( ma refer la pierderi masive ).
3. Ai continuat sa obtii linkuri?
Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.
(Si) Eu sunt de parere ca nici un TLD nu este vazut din start mai bine sau mai rau decat un alt TLD.
Toate sunt tratate la fel.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
@Andrei
1. initial din profile pe forumuri, ulterior din bloguri WP (nu comentarii, linkuri in blogroll, widgeturi, etc)
2. nu m-am uitat si nici nu ma intereseaza (probabil ca da). intr-un alt experiment am pus vreo 5000 link-uri intr-o zi, peste maxim o saptamana site-ul respctiv a urcat de pe pag 4 pe pag 1, ulterior a pierdut TOATE link-urile (la alea 5000 ma refer) - dar nu a mai coborat niciodata mai jos de pagina 2.
3. am continuat sa obtin link-uri, dar nu in cantitati masive, ci in jur de cateva sute pe zi. Si mai ulterior, adica acum o luna cred.. am sters toate link-urile. (nu ma intreba cum am controlul, ca e secret)
In prezent, in siteexplorer mai apar aproximativ 120 link-uri catre domeniu, dar el e in continuare pe pozitia 10 pe majoritatea extensiilor google pentru expresia urmarita de mine
Trust, but verify.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)