1. Bănuiesc că reclama se poate cumpăra direct pe libertatea.ro şi apoi manageriată prin DoubleClick (Google) Probabil că mai sunt şi alte variante, nu ştiu sigur, nu m-au interesat.
2. Pentru ce vând băieţii buni, publicul e perfect. Trebuie să recunoaştem că s-au orientat destul de bine. IQ mult sub medie, disperaţi, naivi şi lista poate continua. Mă refer la potenţialii clienţi (sau mai bine zis victime?!)...
3. Cred că aţi observat că imaginile reclamelor sunt făcute destul de bine, cu toate că se mai putea lucra lejer la aceste imagini.Totuşi, să nu le dau idei specialiştilor... Oricum, cred că au un CTR mai mult decât satisfăcător.
4. BeFree, nu văd rostul intervenţiei tale aici, se discută despre publicitate pe libertatea.ro. Te simţi ofensat că sunt site-urile tale sau alte prietenilor/asociaţilor tăi? (n-am timp şi nici chef să verific sau mă rog, să fac pe detectivul)
Sau poate e forumul tău (observi că m-am exprimat destul de elegant, da ?) şi nu mai are voie lumea să discute...

Răspunde cu citat