Am un site de filme, care dupa ce am adaugat continutul imediat maxim 1-2 minute este indexat de google.Am o intrebare...Daca e vazut asa des trebuie si eu sa bag continut cat mai des..? pentru a nu pierde rata de indexare sa numai fie asa rapida ?
Am un site de filme, care dupa ce am adaugat continutul imediat maxim 1-2 minute este indexat de google.Am o intrebare...Daca e vazut asa des trebuie si eu sa bag continut cat mai des..? pentru a nu pierde rata de indexare sa numai fie asa rapida ?
Site-ul care ofera zilnic o portie de divertisment si jocuri de fete .
Ok stiu asta , dar daca eu vreau sa las rata de upload de 10, trebuie sa bag 30-40 ca sa fie bine pentru google sa il vada repede
Site-ul care ofera zilnic o portie de divertisment si jocuri de fete .
saitul este wordpress? daca este wordpress atunci normal ca te indeaxeaza google asa repede si da continut ar trebui bagat cel mai des dar cu limita de ex azi bagi 10 fisiere maine bagi 1 asta e nasol o sa faci spam si nu e deloc bine asta Suces!
Motoarele de cautare nu te vor penaliza daca astazi adaugi 10 articole si maine 2, atata timp cand indeplinesti conditia principala: NU este copy-paste. Insa, s-a dovedit ca este mult mai bine sa adaugi continut treptat, la un interval deteminat de timp. Ce inseamna asta, de exemplu, adaugi cate 3 articole pe zi.
De ce este mai bine?
Daca astazi adaugi 10 articole si maine sau peste "enspe" zile 2, rata de vizitare a crawlerilor scade. Daca mentii acest echilibru, 3-4/zi de exemplu sau orice numar doar sa fie constant, este mult mai bine.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)