Sper ca postez pe topicul potrivit.
Saptamana trecuta am primit un newsletter al unui forum strain de seo (nu retin exact care) unde utilizatorii erau intrebati daca folosesc alertele de la google. Unii spuneau ca le folosesc si pe cele de la yahoo.
Am fost surprins sa vad ca unii se intrebau daca exista alerte si la msn :unsure:
Eu le foloseam (msn alerts) de pe timpul cat inca mai exista xmail la connex (pt cei ce nu au prins = o versiune de email pentru mobil, fara sa fie necesar wap) ca sa-mi trimita la o anume ora "timpul probabil".
Pe concret, google trimite pe email ceva gen
<span style="font-size:10pt;line-height:100%">Google Alert for: "sir caractere"</span>
Apoi un link la o pagina si "sir caractere"
<span style="color:#ff0000">Ce inseamna asta? Ca atunci a fost indexata pagina sau ca atunci a fost reindexata cu "sir caractere" pe ea?</span>
In mod curent folosesc google si yahoo alerts pentru actualizare bloguri, automat, in sensul de free content. In mod sigur, blogger.com nu pare sa fie deranjat de asa ceva. Am avut "flag" pus de cineva de cateva ori. Cei de la blogger (google) l-au vazut, a fost ok si au scos flag. Rezultate spectacluloase nu am vazut, dar e ok ca si experiment, mai ales ca au peste 6 luni.

<span style="font-size:10pt;line-height:100%">

</span>