Abia am inceput un site cu retete vegetariane. Majoritatea continutului nu este original. Le mai pun cate o poza sau mai rescriu articolele, dar in mare continutul ramane acelasi dintr-o baza de date care a trecut pe la mai multi.
Am preferat sa pun articol cu articol, presarand si articole originale, poze, samd pentru a fi altfel decat celelalte site-uri.
Si n-am inceput bine ca deja sunt vreo 3-4 bloguri ce imi iau feed-ul. Partea buna este ca iau titlul, si primele 2-3 randuri si apoi pune MORE ( continue reading this post ) cu link fara nofollow catre site-ul meu.
Dilema mea este: sa incerc sa ma iau de ei sau sa las link-urile ce vin dupa astfel de site-uri cu duplicate content ( nu uitati nisa - retete )? O sa incerc sa-i testez sa pun in primele 2-3 randuri link-uri cu anchor, poate ma ajuta in SERPS. Momentan inclin spre varianta asta.

Răspunde cu citat

eu zic ca sunt utile linkurile de la agregatoare mai ales ca multe sunt din aceeasi nisa cu blogul tau si orice link related e intotdeauna bine venit.