Numele cui Marius al meu sau al metodei
Al metodei : Crearea de mini bloguri cu linkuri catre suitul tau si continut unic.
Numele cui Marius al meu sau al metodei
Al metodei : Crearea de mini bloguri cu linkuri catre suitul tau si continut unic.
NUmele tau da, vreau sa le grupez astfel:
29. Titlu metoda - descriere amanuntita (Nume autor - eventual url)
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
w3bmaster ajunge ca nu vreau reclama![]()
Am mai adaugat inca 4 sugestii. Mai trebuie 12. Chiar nimeni nu mai are idei?
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
De news am spus:
32. Articole virale promovate pe social media ( digg, reddit, stumbleupon etc. )
Intradevar de bookmarks am uitat, hi5 si 360.yahoo.com. Esti dragut sa scri cele 3 metode (bookmarks, hi5, 360.yahoo.com) in forma:
28. Nume metoda - scurta descriere (numele si un url cu care vrei sa fi amintit)
Perfect, mai sunt 6 pozitii de completat.
Inca o sugestie adaugata, mai este loc pentru 5 sugestii.
Bun, lista e terminata, urmeaza acum sa o prelucrez si sa postez rezultatele in cateva zile. Am sa preiau punctele si sa le prelucrez, poate le luni va fi gata de lansat.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)