ciprian2006 Inainte de a face plata nu cred ca verifica fiecare site sa vada cum sunt afisate reclamele. Cred ca verifica unde e CTR peste o medie sau unde sunt artificiale.
Ai voie sa pui Sponsored , dar Related links nu cred ca ai voie. Daca te raporteaza cineva e posibil sa ai probleme.

marcos29 e o valoare foarte buna,eu am o medie de 0.9 centi/click, iar CTR a scazut de la 8% la 5%,cred ca din cauza crizei->nu mai sunt reclame foarte related din cauza ca sunt mai putine

La voi cum e CTR fata de inainte de criza?

Citat Postat în original de Nic Vezi Post
In afara de asta, manipularea cuvintelor cheie pentru a genera anumite tipuri de aduri pentru a aparea in adsense este interzisa. Cele mai bune aduri - care platesc regulat 2$+ pe click - apar oricum pe siteurile de buna calitate, care au o istorie buna in adsense si conversie mare, nu ai cum sa le fentezi tu sa ti apara tie indiferent cat keyword stuffing faci.
Interesant,adica pentru 2 siteuri cu continut identic (ipotetic vorbind),dar unul vechi si trusted,iar altul nou , sunt selectate reclamele de G cand le afiseaza in functie de cat platesc advertiserii pe click ,iar siteului "tare" ii sunt date reclamele cel mai bine platite ?