HAHAHAPostat în original de Krumel @ Jan 13 2006, 10:53 AM) [post=9066
Deci cu voi s-a certat asociatul meu. El este putin mai recalcitrant. In fine este vorba de aceeasi firma useri diferiti.
Dar uitandu-ma prin topicul acela vad ca oamenii care sunt activi in mare parte sunt cam aceeasi. Uitandu-ma la nr de vizitatori in trafic.ro sincer imi dau seama ca 4 oameni reprezinta aproape 40% din vizitatori. Asta lasa un loc foarte mare de interpretari... sincer... eu nu o sa scriu aici(asa cum a facut tipul acela care a postat topicul respectiv) parerea mea personala pentru ca nu ar fi etic si moral]
Discutie mai veche referitoate la unele "servicii" :
Inca o firma cu experienta in SEO.
E bine sa ne cunoasteti parerile. Si evident sa stiti punctul de vedere a lui way2web referitor la cele postate.
E cumva aceeasi persoana cu 2 usere? Sa ne spuneti, sa stergem unul din ele.
[/QUOTE]
HAHAHA
Deci cu voi s-a certat asociatul meu. El este putin mai recalcitrant. In fine este vorba de aceeasi firma useri diferiti.
Dar uitandu-ma prin topicul acela vad ca oamenii care sunt activi in mare parte sunt cam aceeasi. Uitandu-ma la nr de vizitatori in trafic.ro sincer imi dau seama ca 4 oameni reprezinta aproape 40% din vizitatori. Asta lasa un loc foarte mare de interpretari... sincer... eu nu o sa scriu aici(asa cum a facut tipul acela care a postat topicul respectiv) parerea mea personala pentru ca nu ar fi etic si moral.
O zi cat se poate de buna.

Răspunde cu citat