Tocmai a fost scris...Postat în original de madv @ Jan 13 2006, 11:18 AM) [post=9071
; iar "interpretarile" puteau avea loc inainte de postarea topicului...nu?
Si este echivalent exact cu comunistulp.s. Eu personal am avut mari probleme ref.la ecuatia:3 ani experienta
si nu am reusit sa ma prind...1 novice
2 oameni cu experienta de la care sa invete cei 2
1 om cu multa multa experienta care sa conduca si sa dezvolte planurile de SEM.![]()
Never mind...
post-edit: toata "discutia" asta, personal, mi se pare de prost gust; vii si postezi un anunt de angajare si termini prin a comenta traficul...;
nu stiu daca poate fi spus mai mult pe tema asta; deja cred ca s-a acordat prea multa a]
HAHAHA
Uitandu-ma la nr de vizitatori in trafic.ro sincer imi dau seama ca 4 oameni reprezinta aproape 40% din vizitatori. Asta lasa un loc foarte mare de interpretari... sincer... eu nu o sa scriu aici......[/QUOTE]
Tocmai a fost scris...; iar "interpretarile" puteau avea loc inainte de postarea topicului...nu?
Si este echivalent exact cu comunistulp.s. Eu personal am avut mari probleme ref.la ecuatia:3 ani experienta
si nu am reusit sa ma prind...1 novice
2 oameni cu experienta de la care sa invete cei 2
1 om cu multa multa experienta care sa conduca si sa dezvolte planurile de SEM.![]()
Never mind...
post-edit: toata "discutia" asta, personal, mi se pare de prost gust; vii si postezi un anunt de angajare si termini prin a comenta traficul...;
nu stiu daca poate fi spus mai mult pe tema asta; deja cred ca s-a acordat prea multa atentie topicului/postantului.

; iar "interpretarile" puteau avea loc inainte de postarea topicului...nu?
Răspunde cu citat