sunt si eu inscris la newsletterul de la capital, citesc cu mare placere, insa tot ce este din domeniul afacerilor it... nu stiu de unde le gasesc, am impresia ca sunt numai firme micute...
mie firma asta nu-mi arata a una care face afaceri de 100.000 USD pe an. sa fim seriosi pe site au numai grafice, doar 4 mici site-uri in portofoliu (ok, poate au vreo regula de confidentialitate ceva... si banuiesc ca dupa ce vinzi un site nu-l mai ai in portofoliul tau... dar oricum...) si doar 46 de linkuri catre ei (una singura, este ok, de la dnforum.com, dar poate este cumparata). eu m-am apucat de afaceri in 2005 si am sute si sute de linkuri catre mine... ei din 2000 ce-au facut?
in rest intrati si voi pe webpromotion.ro, "firma" pe care "au achizitionat-o". parca imi aduce aminte de cind eram la inceputuri, prin 97
nici atunci nu-mi placeau culorile si desenele....
poate ar fii cazul sa caut afaceri pe piata americana, vad ca suporta orice
Am citit si eu articolul respectiv si dintr-o parte mi-a venit sa rad si din cealalta sa plang de frustrare.
Redactorii de la Capital se pare ca nu stiu nici macar sa foloseasca Google si sa vada ce si cum..
(citez) "M-as bucura sa am concurenta (zice domnul de la profitabil) pentru ca asta ar insemna ca piata s-a maturizat" .
Se pare ca nici el nu stie sa foloseasca Google .
Oricum parerea mea este ca la Capital, sectiune IT se face reclama ascunsa sau redactorii lor sunt total incompetenti !
Cumpar ziarul respectiv foarte des si niciodata nu am citit ceva interesant, argumentat si bine documentat.
In schimb reclame ascunse - cat cuprinde, fie e neogen, fie netbridges, etc...
Eu, unul nu cred orice scrie in sectiunea "aia" !
Parerea mea ziarul respectiv este o gluma proasta dar o super afacere pentru Ringier (parca de ei e scoasa).
Si marmota invelea ciocolata, stiti cum e vorba aia.
"Profitabil.com" e inregistrat de Webdev SRL. Tot ei au si directorul Webindex. In 2004 Webdev a avut o cifra de afaceri de 950 de milioane lei, adica in jur de 30.000 de dolari, nicidecum 100.000. Dar cifra s-ar putea sa se refere la 2005. Nu e chiar imposibila, tinand cont de faptul ca piata a crescut si anul asta cu cel putin 50%.
intr-adevar nu-ti poti da seama de citi bani face o firma doar dupa designul site-ului sau nr. de ibl-uri insa sa faci banii astia trebuie sa ai oameni priceputi in toate domeniile: management, marketing, seo, design...
nu prea mi s-a parut sa fie cazul aici. din partea mea bafta in continuare si sa le ia toti banii americanilor
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)