Am un PBN care a crescut destul de mult a.i. am nevoie de un colaborator care sa ma ajute sa-l intretina.

Descrierea jobului:
- Se monitorizeaza constant (cu ajutorul unor softuri) daca toate domeniile din PBN sunt up & running; (metode de verificare: ping + web content check)
- In cazul in care un domeniu sau un host este picat, se intervine pentru remedierea si repunerea lui online;
- Identificarea cauzelor care au dus la picarea domeniului;
- Dupa identificare, repararea lui a.i. sa fie pus din nou online;
- daca totul merge bine posibil sa nu ai nimic de facut in ziua respectiva

Candidatul ideal :
- este din Bucuresti;
- are un job stabil in alta parte care nu-i umple in totalitate timpul si care-i permite sa colaboreze cu mine 2-3 ore/zi chiar in timpul programului;
- are ceva cunostinte seo /cpanel/html/wordpress;
- e dispus sa-si rotunjeasca veniturile si sa invete si ceva nou intre timp;

Beneficii;
- salariu fix indiferent daca e de treaba sau nu in luna respectiva;
- salariu pe carte de munca program part-time 4ore/zi (te ajuta pe tine sa-ti mai aduci la alb niste venituri poate-ti iei un credit si ma ajuta pe mine sa stiu ca am de unde sa te iau daca cumva iti trece prin cap sa faci prostii pe PBN-ul meu)
- posibilitatea de a-si publica propriile articole in PBN ca sa-si ridice in ranking propriile site-uri (daca ai asa ceva deja);

Astept PM de la oamenii interesati.

PS: Cand compui mesajul catre mine, vreau sa-l scrii gandindu-te la un "pitch" (gandeste-te ca trebuie sa faci persoana respectiva sa inteleaga in 5minute, de ce TU esti persoana potrivita si de ce ar trebui sa te colabora cu tine); iar acest sfat il poti aplica cu oricine, si te salveaza de "ihhh, paii....stii, eu vreau foarte mult si sunt in urma cu chiria, d-aia ar trebui sa ma angajezi"