Rezultate 1 la 10 din 10

Subiect: Caut programator / webdesigner

Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    22nd November 2010
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    35
    Posturi
    506
    Putere Rep
    30

Lightbulb Caut programator / webdesigner

Buna seara,

Caut programator cu experienta minim 5 ani, pentru realizarea unui site de anunturi complex, gen (publi24.ro, bestauto, mercador)

Persoana in cauza se va ocupa si de design, care va fi unul simplu, user friendly. Dupa cum am zis caut o persoana cu experienta (avantaj pfa, srl), care sa scrie un cod curat, bine optimizat pentru trafic mare. Pentru a ma asigura de asta, codul va fi verificat de o alta persoana.

Rog sa aplice doar membri vechi ai comunitatii seopedia. Astept PM, cateva cuvinte + nr de telefon.

O seara buna.
    .

StarNET este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    35

Implicit

Cred ca ar fi indicat sa oferi si bugetul pe care il ai la dispozitie.
    Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    22nd November 2010
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    35
    Posturi
    506
    Putere Rep
    30

Implicit

Buget? cred ca glumesti. Am 5000e imi zici 4000e, daca aveam 2000e imi ziceai 1500e sa fie ok.

Cel mai bine se procedeaza, dau detalii si primesc o oferta din partea fiecarei firme/persoane.

Am gasit se poate inchide. Mersi

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    81

Implicit

Citat Postat în original de Paul Vezi Post
    Buget? cred ca glumesti. Am 5000e imi zici 4000e, daca aveam 2000e imi ziceai 1500e sa fie ok.

Cel mai bine se procedeaza, dau detalii si primesc o oferta din partea fiecarei firme/persoane.

Cred ca StarNet vroia sa-si dea seama in primul rand daca sa il intereseze detaliile
    Caut cu jingle.ro.

StarNET este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    35

Implicit

@puthre, cam da. Nu de alta dar aveam deja script custom made de la zero de mine pentru site de anunturi cu un design foarte fain care nu a fost folosit niciodata si nici nu cred ca il voi mai folosi. Ma gandeam ca poate imi recuperez investitia de timp in el contra la niste banuti.
    Te-am intrebat de buget pentru ca nu sunt dispus sa il dau pe cateva sute de euro deoarece a intrat destul de mult timp in realizarea lui si asa vedeam si daca esti serios in dorinta ta de a cumpara timpul unui programator sau doar daca vrei cineva sa iti munceasca x zeci/sute de ore pe o suma ridicola.

Oricum, ai zis ca ai gasit, deci spor la lucru si multa bafta.
    Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    81

Implicit

Nu dati banii pe prostii, Osclass, the free classifieds script pentru copii.
    Caut cu jingle.ro.

Maldinii este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Rennes
    Posturi
    842
    Putere Rep
    39

Implicit

Cred ca intelegi putin gresit lucrurile Paul. Mie daca un client imi zice un buget imi este de foarte mare ajutor pentru ca eu ii pot face o strategie pentru el, ii pot recomanda o solutie buna pentru el. De exemplu daca vrea o tema wordpress la $400 si pretul incepe de la 700 in mod normal, ii pot propune sa se ocupe un junior de proiect ( calitate cod mai slaba), ii mai putem reduce din functionalitatile care sunt mai complexe si nu are nevoie, astfel incat la final clientul primeste o solutie cu care este multumit.

La fel si cu un buget de $2000, pot assigna cei mai buni oameni pe proiect, pot superviza proiectul si acorda mai mult timp intelegeri lui.

Daca el nu imi zice eu nu stiu exact ce sa ii ofer si ii pot zice un pret de $1000, care este un pret mediu, iar la final el nu e multumit pentru ca ori vroia ceva mai misto, ori ca injura ca e prea scump.

Nu toata lumea are ca prim scop sa te pacaleasca pe tine.
    Codeinwp.com - Wordpress experts

Maldinii este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Rennes
    Posturi
    842
    Putere Rep
    39

Implicit

Inca o chestie care iti mai scapa Paul din post este 'ce oferi tu', ar trebui sa iei in calcul ca daca vrei sa lucrezi cu echipa buna ar trebui sa fii un 'client bun' si asta nu inseamna mereu sa platesti mult.

Eu de exemplu uneori ajut oameni pe sume modice pentru ca imi place proiectul lor si imi place sa lucrez cu ei si refuz clienti care platesc peste preturile care le avem pentru ca nu vreau sa lucrez cu ei, pentru ca au o mentalitate periculoasa .

Inca sunt multi care cred ca daca au bani este suficient sa fie 'sefi' si apoi se plang ca nu gasesc oameni buni, nu zic ca este cazul tau, nu vreau sa iti spamez threadul, vreau doar sa te ajut in gasirea unor oameni buni.
    Codeinwp.com - Wordpress experts

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    92
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

Implicit

Daca te ghidezi dupa pret, s-ar putea ca la finalul proiectului (asta daca programatorul il finalizeaza) sa iti dai seama ca totul e scris cu picioarele si ca site-ul se incarca foarte greu sau ca are o gramada de buguri.

Daca programatorul se hotaraste sa dispara in ceata, o sa iti dai seama ca proiectul nu il poti continua cu altcineva (sau poate ca poti, dar la un pret mult mai mare) si ca banii sunt aruncati pe fereastra.

Dar deh, asa se intampla cand ghidezi doar dupa pret.

Multa bafta cu proiectul!
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

cRadu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    25th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    55
    Posturi
    123
    Putere Rep
    24

Implicit

Buna seara,
    Caut programator cu experienta minim 5 ani, pentru realizarea unui site de anunturi complex, gen (publi24.ro, bestauto, mercador)
    .
    Citat Postat în original de puthre Vezi Post
    Nu dati banii pe prostii, Osclass, the free classifieds script pentru copii.
    Pai 2 dintre site-urile pe care le vrei ca model au la baza scriptul GRATUIT Osclass la care face referire puthre.

Si mie Osclass mi se pare f bun pentru un site de anunturi.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Programator / webdesigner PHP / MySql cu experienta
    De rollo în forumul Locuri de munca
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 22nd November 2013, 13:01
  2. ONG cauta programator/webdesigner pentru creatie site nou.
    De cubbusiness în forumul Locuri de munca
    Ultimul Post: 14th September 2010, 12:19
  3. Caut webdesigner si programator
    De slobodan în forumul Servicii web / Jobs
    Ultimul Post: 8th November 2008, 16:42
  4. Caut webdesigner
    De alexjones în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 6th November 2008, 17:18
  5. Caut webdesigner-programator