Postat în original de
Robi09
Lasa-mi un pm cu adresa de email. Multumesc.
Ce faci Roby? Te-ai intors din Anglia? Mama ta si-a revenit cu bine din accident? Ti-ai gasit banii din care trebuia sa iti faci pasaport? Ti-au ajuns banii de la mine pentru toate cele?
Atentie! Nu recomand colaborarea cu acest user. In urma cu peste 2 luni am discutat sa imi lucreze o tema wordpress, i-am platit jumatate anticipat, a inceput lucrul insa spre sfarsit s-a plans ca si-a pierdut banii de pasaport, ca mama lui a facut accident cu masina si trebuie sa mearga in Anglia, etc. Am zis sa il ajut, i-am trimis si restul de bani. M-am rugat apoi de el vreme indelungata sa imi termine websiteul insa se dadea mereu lovit.
Intr-un final am reusit sa il contactez si mi-a dat mereu termene de genul "inca 2 saptamani" pe care nu le-a respectat. Ca urmare websiteul meu nu este gata nici acum, desi eu i-am platit o suma de bani destul de mare.
Vreau sa luati acest mesaj drept atentionare! Am mai vorbit si cu alte persoane care s-au plans de serviciile lui si unele mi-au spus ca a procedat in acelasi fel ca si in cazul meu.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.