Eu am specificat ca WP e bun pentru multe, dar nu pentru orice, cum a fii un ecommerce. E normal ca daca vrei sa faci un magazin mare nu folosesti Wordpress, pentru ca nu a fost conceput pentru asta. De forum nici nu are rost sa mai discutam, pentru ca e ceva total diferit si de asta exista vBulletin.

Si apropo, eu nu ma consider programator. Stiu doar cate putin din fiecare si ma ocup doar de lucruri simple sau mici modificari.

Citat Postat în original de StarNET Vezi Post
AMIN TO THAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

In interval de un an de zile ... s-au dat x anunturi pt angajare Programator in PHP, SQL, HTML, CSS .. un pic de JAVA si AJAX. Candidatii toti eu i-am luat la mana. Din vreo 10 cati au ajuns la interviu ... 2 au miscat ceva in notepad dar slabut rau de tot si cu php.net -ul in fata .. restu erau pierduti in spatiu ... si tot ce le ceream e sa se conecteze la baza de date si sa imi extraga niste randuri din db ...

o concluzie mica: WP/Drupal/Joomla si altele .. sunt magarii ... sunt pentru cei care nu stiu programare deloc dar vreau sa aibe o prezenta pe net [PUNCT]

Uitati-va la site-urile mari ... gen Emag, Pcgarage ( exemple din RO ) ... ce platforma de ecommerce folosesc ei ? Nu cumva e custom de la 0 scrisa de manuta lor ? Pai mai investeau ei atatia banuti sa isi faca de la 0 cand puteau sa tranteasca cine stie ce script care vorba unora e aur ...

Offf ... noi sa fim sanatosi