In primul rand scuze membrilori Seopedia ca i-am privat de aceasta discutie intrun topic care era destinat unei alte discutii. Sa ne fie cu iertare.
@cristi - intradevar e usor a scrie versuri (m-ai prins) si nu cred ca e vreun domeniu despre care sa poti spune ca va scoate bani fara sa investesti. si cu siguranta am invatat si eu asta dupa ce mi-au trecut cateva sute de domenii prin mana.
@big m-am gandit si eu la asta
@adiran, frate, asta e parerea ta insa nu-mi poti cere sa renunt la ceva doar pentru ca nu ai aceeasi parere ca mine.
Oricum majoritatea replicilor voastre suna cam asa "romanii nu ar da atatia bani, pentru ca nu au", lucru care poate fi adevarat. Asta nu inseamna ca domeniul nu valoreaza cat am spus ci doar ca se lasa mai mult asteptat acel cumparator.
Bunicul meu n-a murit pe front in'45 si prietenul meu n-a murit la revolutie in '89 ca azi sa nu pot sa spun ce gandesc sau ce cred. Si eu cred ca romanii si ideile lor valoreaza la fel de mult si in Romania, nu doar peste granita.
In concluzie, domeniul six.ro valoreaza tot 3000 de euro![]()

) si nu cred ca e vreun domeniu despre care sa poti spune ca va scoate bani fara sa investesti. si cu siguranta am invatat si eu asta dupa ce mi-au trecut cateva sute de domenii prin mana.
Răspunde cu citat