buna
am fost acceptat de tla dar nu shtiu ce trebuie selectat la "Please select the programming language used on your website:" mentionez ca siteul e unul simplu in html
numai bine
buna
am fost acceptat de tla dar nu shtiu ce trebuie selectat la "Please select the programming language used on your website:" mentionez ca siteul e unul simplu in html
numai bine
nu stiu ce e ala Tla, dar din moment ce spui ca te pune sa selectezi limbajul de programare folosit, ar trbui sa aiba si o optiune "html"
ce inseamna TLA???? pentru astia mai nestiutori....
TLA = text link ads = www.text-link-ads.com
cris, n-au vreun FAQ pe acolo? Daca nu, scrie HTML si gata.
Ultima modificare făcută de Diana; 27th July 2008 la 20:26.
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
nu ai cum html la TLA..doar nu vrei sa le vada codul in sursa
trebuie server side
pai daca site-ul e html curat ...aia scrii daca nu e bun html o sa te respinga si gata -? schimbi in php pagina de pe site care vrei sa aiba reclame si treci PHP la
"Please select the programming language used on your website"
oricum HTML nu e chiar programming language ... multe chestii basic de limbaj de programare nu se pot face in HTML. e mai mult un limbaj descriptiv.
[off] precum ii arata si numele, HTML (HyperTextMarkupLanguage) este un limbaj descriptiv, in nici un caz unul de programare (desi, cu putina bunavointa hai ca o putem numi si asa).
[/off]
Trece linistiti HTML. Probabil te intreaba ca sa-ti poata oferi codul potrivit pe care va trebui sa-l inserezi in pagina ta. In cel mai rau caz poti contacta suportul tehnic pentru lamuriri.
Producător de content SEO în engleză. SEO de voie, de nevoie.
My bad, demult n-am mai trecut pe la ei. Scuze
Producător de content SEO în engleză. SEO de voie, de nevoie.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)