1. Draga colegule, am zis ca sunteti neprofesionisti pentru ca ati sters advertorialul, daca este nevoie fac print la convorbire si o public ( desii nu cred ca este cazul) , am zis simplu ca DACA este gratis poti distribui articolul, daca nu..nu, nu este tupeu, cred ca te aprinzi prea repede.

2. Eu am asteptat o saptamana articolul asta, in plus am fost de acord sa achit cat ai cerut, deci asta ca eu nu va respect munca...pica, ce puteam sa fac, sa va ofer mai mult? Pretul tu l-ai facut, ai cerut 80 nu 60, cere mai mult daca crezi ca munca voastra merita mai mult, tu te subestimezi, eu nu am nici o vina.

Faptul ca titlul era gresit nu mi-a placut, si nici faptul ca in url ar fi ramas la fel.

3. Te rog sa stergi pozele cu beneficiarul, si aici nu este profi ceea ce faci, nu are nici o vina si sigur nu ar vrea ia parte la tiganiile tale.

4. Faptul ca am colaborat cu multi de aici nu era ca sa-mi etalez vreun talent, era doar o remarca la faptul ca desii am avut foarte multe colaborari este prima data cand patesc asta, mi se sterge articolul pentru ca blogerul este nervos, adica articolul tau era planificat in campania de link building, deci si eu am mers pe incredere.

Seara buna sa ai si mai usor cu iesirile asta ca nu sunt productive.