Blogul meu personal a fost fondat in Iulie 2008. Totusi, in Iulie 2009, cand am decis sa ma mut pe domeniu propriu si personal, nu am adus si arhiva de articole din primul meu an de blogging. Chiar si asa, pana in momentul de fata am o colectie de mai bine de 250 de articole si o vechime de aproape 4 ani. Din pacate, timp de cateva luni (August 2011 - Decembrie 2011) blogul meu personal a fost down. In ultimele saptamani PRul vad ca si-a revenit, numarul de vizitatori a ajuns cam tot acolo pe unde era, deci e ok.
Mentionez ca in trecut, am colaborat cu: dorin.georgescu, IoanDorneanu, kmmedia, mihh, Popescu Marian, Freek, MarianG, doro, robyroy, kleampa, Nichita, Emil Chelariu, Wonders, nexo, Maldinii, Dragos Nicu, si Marylina. Toti s-au declarat multumiti de serviciul prestat, si ca dovada a seriozitatii, articolul lor inca se afla la mine pe blog.
Ajungand la preturi, acestea sunt dupa cum urmeaza:
* preturile pentru linkuri si bannere se discuta exclusiv prin PM (in aceasta categorie intra si propozitiile introduse in articole deja existente cu link inclus and so on).
* preturile pentru advertoriale sunt dupa cum urmeaza:
1. Advertorial 200 cuvinte si un link: 10 lei.
2. Advertorial 200 cuvinte si doua linkuri: 15 lei.
3. Advertorial 300 cuvinte si un link: 20 lei.
4. Advertorial 300 cuvinte si doua linkuri: 25 lei.
Astept ofertele voastre in numar cat mai mare prin PM. Oferta este negociabila numai in cazul in care discutam de un pachet de advertoriale, sau de achizitionarea unui link / banner pe un numar mai mare de luni. La orice alta oferta nici macar nu ma deranjez sa raspund.

Răspunde cu citat