Care e termenul pentru un comment spam? Daca faci un comentariu scurt e considerat spam? Comment-ul este in romana, facut pe bloguri in romana si este facut manual. Te rog sa te abtii sa faci un comentariu, daca viziunea ta SEO e cu totul alta.
Te rog totusi sa vii cu argumente, din materiale Google, de ce sunt comentariile respective spam.
Vrei sa stii care e impactul primului site testat pe aceasta "retea" cu bloguri SPAM? +18 pozitii (de pe locul 22 pe locul 4) la un keyword cu o concurenta medie.
Te rog sa te abtii sa vii cu comentari, daca nu ai argumente solide pe care le poti dovedi prin materiale Google. Am testat reteaua inainte sa ies cu ea in oferta si pe ambele site-uri testate a adus plusuri de RANK.
@edy - Daca iti cumperi un articol pe nwradu.ro , mariciu.ro si zoso.ro - risti foarte mult sa fii penalizat? Toate cele 3 linkeaza reciproc sitewide.
Ca sa inchid acest subiect si aceste contre, voi face un test public in aceasta seara. Voi alege unul din articolele dintr-un site al meu. Voi lua un keyword long tale pozitionat in top 100 si voi face articole pentru el. Daca impactul va fi unul pozitiv, astept un sac de scuze si sanctiuni. Daca va fi negativ (banat de Google sau ce alte povesti vad pe sus), atunci eu voi cere saci de scuze si voi inceta in a mai folosi seopedia.
Cheers

Răspunde cu citat