Am colaborat. Totul ok, recomand!
Am colaborat, totul a decurs rapid si ok.
Colaborare incheiata cu succes.
Totul despre IT&C, pe Solutii PC. Stiri si tutoriale, reviews si recomandari de cumparare.
Foarte multumit de colaborare: articol bine documentat, fara greseli gramaticale sau de punctuatie. Recomand!
Servicii de Promovare Online si Marketing.
@iasivezi,
M-am uitat peste site, ma gandeam sa cumpar si eu un pachet 5 advertoriale, dar...
Ai site-ul bubuit! Pe langa problemele onpage (ex: and "en" in loc de "ro" si altele) e bubuit de spam. Ai pagini de genul: forum.iasivezi.com • View topic - catre care vin link-uri spam.
Ai ceva scripturi pe site care consuma procesor la greu, blocheaza google cache (nu pot sa vad o pagina in google cache)...
Ultima modificare făcută de Tom; 8th July 2015 la 11:56.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Am colaborat cu iasivezi si sunt foarte multumit de rapiditatea si corectitudinea lui. Sper ca in viitorul apropiat sa mai colaboram.
Atunci cand ma duc in vacanta caut cazare la hoteluri si pensiunii. Iar cand ajung in Galati mereu ma cazez la un apartament.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)