Am lasat ieri un pm. si nu am primit raspuns, sa inteleg ca nu mai vinzi likuri?
Am colaborat pentru 2 bannere. Sunt multumit.
.
Multumesc celor cu care am lucrat pana acum. Va astept in continuare cu oferte.
In urma discutiei cu mai multi utilizatori de pe forum am ajuns la concluzia ca trebuie sa modific putin preturile la advertorialele scrise de voi ca sa incurajam scrierea de continut de calitate.
Astfel, articolele scrise de voi ce contin mai multe cuvinte vor fi mai ieftine conform grilei.
Site: iasivezi.com
PR: 2/10
PA: SEOmoz (PA) - 35
DA: SEOmoz (DA) - 23
Vechime: 2008-prezent
Articole publicate: 2860
Vizitatori unici/zi: 400-500
Oferta link:
15 lei/luna - minim 3 luni
Oferta Advertorial:
1.Advertorial 300 - 200-300 cuvinte scrise de mine, ton pozitiv, poza + 1-2 link-uri, share pe pagina facebook 4400 fani; PRET: 50 lei
2.Advertorial 400 - 300-400 cuvinte scrise de mine, ton pozitiv, poza + 2-3 link-uri, share pe pagina facebook 4400 fani; PRET: 80 lei
3.Advertorial 500 - 400-500+ cuvinte scrise de mine, ton pozitiv, poza + 3 link-uri, share pe pagina facebook 4400 fani; PRET: 100 lei
Advertorial scris de voi + conditiile de mai sus :
Advertorial 300 - 50 lei
Advertorial 400 - 40 lei
Advertorial 500 - 30 lei
Oferta design banner: portofoliu - Portofoliu | Zilnic pentru Tine!
Pret 15-20 lei/banner, discutabil in functie de proiect
Multumesc,
Ultima modificare făcută de iasivezi; 17th April 2015 la 13:42.
Scriu despre Tehnologie si Gadgeturi si ofer servicii de design bannere
Sfatul meu e sa nu dai preturi de advertoriale si url-uri publice daca nu vrei sa te trezesti cu probleme.
Caut cu jingle.ro.
Nu stiu, dar a existat vreo alta modalitate pana acum decat cea de prezentare oferta? (fara sa implici pm-ul); Inteleg ceea ce spui, dar nu am nicio confirmare publica de astfel de servicii. Daca te gandesti la acea autoritate, eu unul nu cred ca a ajuns asa adanc..cel putin momentan.
Merci de sfat!
Scriu despre Tehnologie si Gadgeturi si ofer servicii de design bannere
Am colaborat, foarte rapid și de cuvânt. Recomand cu încredere!
Am colaborat, totul a decurs ok ! Om de cuvant !
Vrei sa ti faci fericita iubita/sotia ? Am eu jucarii de plus mari !
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)