Intrucat am nevoie urgenta de 20 de Euro (sa prelungesc un domeniu + gazduire ce expira in 2 zile), apelez la ajutorul vostru (e prima data cand fac asta). Bineinteles, nu gratuit.
Pot sa ofer un pachet de publicitate pe site cu specific feminin, e vorba de Netul Feminin - Portal pentru femei
- are in jur de 1000 vizitatori pe zi (am atasat screenshot din analytics)
- are doar articole originale, fara copy paste din alte locuri.
- are peste 700 articole (mai putin de 5% sunt articole gen advertorial, care contin linkuri externe, deci raportul intre articolele scrise pt site si advertoriale este unul f bun).
- vechime peste 4 ani (din 2009)
Pot oferi un banner 728x90 (in header, vizibil pe toate paginile sectiunii Feminin) - bannerul e unic, adica nu apar mai multe prin rotatie. Bannerul trebuie sa duca catre un site cu continut legal (de preferat din nisa feminin). Bannerul il tin pe o durata de 30 de zile.
Mai ofer 2 articole (scrise de mine, corect gramatical si bine documentate) pe subiecte care sa se incadreze in categoriile siteului (le vedeti in meniu). Articolele vor avea minim 400 cuvinte si vor contine 2 linkuri externe. Articolele raman permanent pe site. Articolele vor fi puse in maxim o saptamana dupa plata.
Cele doua articole vor fi promovate pe Facebook. De asemenea va fi promovata pe pagina Facebook a portalului si siteul dv la care doriti sa ii faceti reclama cu bannerul. Pagina de Facebook e aici: https://www.facebook.com/netul (are peste 6700 fani. Poate unora li se pare putin, insa toti sunt fani reali, care au dat like de bunavoie, si nu sunt cumparati).
Intrucat e urgent sa platesc cei 20 de euro, as prefera ca modalitate transferul bancar in lei (eu am la ING) intrucat e mai rapid.
Deoarece bannerul oferit e unic, prima persoana care doreste sa ma ajute primeste acet pachet.
Multumesc.
analytics-feminin-mai-2013.jpg

Răspunde cu citat