Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 21

Subiect: Cumpar: Advertoriale cu 1 link, 200 cuvinte minim, PR2. Nisa este irelevanta!

Vali D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    3rd November 2010
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.603
    Putere Rep
    43

Implicit

Scuzati-ma. Dar mie mi-ar fi rusine sa cer sa cumpar advertoriale la pretul asta! Si mai ales, sa nu le scriu eu... Alta e problema cand vad ca unii vand la pretul asta. Atunci e normal sa ma intereseze. Trec peste rusine, si zilele astea voi face si eu un anunt

@lovelife, cum arata pentru tine un blog pe care un advertorial merita 1€. Imi poti da cateva exemple?

Am mai vazut ieri un anunt. Baiatul oferea 1€ pe un advertorial.. ne indreptam spre o directie gresita. Painea se scumpeste, advertorialele ieftinesc.
    Vand Advertoriale (pr 5)

Nica Cristian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    23rd May 2007
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    37
    Posturi
    654
    Putere Rep
    36

Implicit

Sincer vorba lui Dragos cam strica piata dar in fine asta e oferta omului si (foarte) surprinzator are si clienti. Felicitari

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de Nica Cristian Vezi Post
    Sincer vorba lui Dragos cam strica piata dar in fine asta e oferta omului si (foarte) surprinzator are si clienti. Felicitari
    E ca la pensiuni/restaurante: conditiile sunt in functie de pret. Daca mergi in birt, platesti pret de birt si ai conditii de birt. Daca mergi la pensiune de 2 margarete, ai conditii si pret de 2 margarete. Daca mergi in cel mai luxos loc, ai cele mai luxoase conditii la preturi ridicate. Clienti sunt pentru toate si piata nu se e neaparat afectata de catre unii sau altii. Cine vrea conditii de lux, nu or sa mearga in birt doar pt ca-i mai ieftin. Sau in cazul web-ului, nu se vor multumi sa cheltuiasca 10% din buget plasand link-uri doar pe site-uri care se vand atat de ieftin (ferme de link-uri probabil). Altii se vor multumi cu atata si in mod sigur majoritatea dintre ei n-ar fi luat pe site-uri mai scumpe si mai ridicate din punct de vedere calitativ.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

EPoX este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    9th January 2006
    Locaţie
    Romania / Iasi
    Vârstă
    41
    Posturi
    438
    Putere Rep
    39

Implicit

sincer, cu un astfel de advertorial imi stric imaginea blogului/sitului, e jenant il fratilor, sa vezi ca unii se prostitueaza pe 1,4 euro.. penibl, chiar nu tineti la imaginea voastra deloc?
    Advertising and news - https://www.iasi4u.ro

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

@lovelife, cum arata pentru tine un blog pe care un advertorial merita 1€. Imi poti da cateva exemple?
    Site-uri cu multe link-uri externe in sidebar (peste 20), autoritate mica (sub 30), si eventul pe o platforma free de genul blogspot.
    Mai sunt si alte criterii, numarul articolelor, frecventa postarilor, calitatea articolelor, compatibilitatea de nisa, catre ce site-uri are link-uri in sidebar sau in articole.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

relansat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th July 2011
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    780
    Putere Rep
    32

Implicit

Sincer, si mie mi se pare super jenant sa ceri advertoriale pe sume de genul, dar atat timp cat exista oameni si pentru piata asta, sa fie sanatosi. Nu am sa inteleg niciodata comentariile de mai sus. Nu va convine, ignorati si mergeti mai departe. Pe bune, ce-i atat de complicat? V-o spune omul care vinde advertoriale cu 50 de lei.

Nica Cristian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    23rd May 2007
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    37
    Posturi
    654
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de relansat Vezi Post
    Sincer, si mie mi se pare super jenant sa ceri advertoriale pe sume de genul, dar atat timp cat exista oameni si pentru piata asta, sa fie sanatosi. Nu am sa inteleg niciodata comentariile de mai sus. Nu va convine, ignorati si mergeti mai departe. Pe bune, ce-i atat de complicat? V-o spune omul care vinde advertoriale cu 50 de lei.
    Nu este nici o problema man numai ca in cazul in care mai vin inca 2-3 ca el tu vei fi nevoit sa mai lasi din bani ca sa poti vinde. Bine ca aici majoritatea membrilor stiu sa aprecieze daca un site isi merita banii sau nu dar nu poti sa stii niciodata.

relansat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th July 2011
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    780
    Putere Rep
    32

Implicit

Pai si nu inteleg unde e problema voastra, a cumparatorilor Ar trebui sa fiti bucurosi pentru acest lucru, nu? Eu am mai spus-o si in trecut: daca as avea 20 de site-uri, bloguri, spuneti-le cum doriti, as vinde si pe o rosie advertorial, motivele fiind evidente ... la capatul tranzactiei o sa am 20 de rosii . Chiar am ajuns sa ii plangem pe cei care vand? Lumea este intr-o continua miscare, odata cu schimbarile de pe piata tre' sa vii cu ceva nou, sa te reinventezi. Cam asa sta treaba in capitalism, nu te duci si ii dai in cap celui care vinde cu 1.5 euro advertorialul . Asta e umila mea parere. Sincer, putin imi pasa ca sunt unii care vand pe sume sume de genul. Problema intervine in momentul cand tu, cumparatorul, vii si imi explici in privat ca ai cumparat de pe bloguri cu PR4 advertoriale pe 2 lei (in general, nu tu, cristian nica). Te anunt inca de pe acum ca nu ma intereseaza si ca sunt dispus sa astept si o eterninate pana voi vinde la pretul meu. Sau ma voi ocupa de altceva, cum am spus si mai sus. Suntem in capitalism, ce dracu'? E grav daca am ajuns sa plangem ca oamenii vand pe 2-3 lei

Ca sa va faceti o idee despre reinventarea despre care vorbesc: scriu la aceleasi tarife, daca nu cumva si mai mici, practicate de catre cei care nu stiu cand sa puna cratima la "mi-au"

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Fiecare vinde advertoriale la pretul la care considera ca valoreaza, si cei cu site-uri slabe trebuie sa castige un ban sa traiasca, nu toti au venituri mari incat sa isi permita sa astepte
    Si apoi poate unii spun ca decat sa vand un advertorial pe luna cu 10E (e posibil sa nu vand nici atat), mai bine vand 20 cu 1 e. Pe el nu il costa nimic faptul ca are pe blog inca 50 de articole in plus, abia are si continut si mai creste un pic blogul, si pe viitor si advertorialele lui vor valora mai mult.
    Uniii dintre noi au dat si dau advertoriale chiar gratis, (cred ca este mai putin de 1 E), uneori pe site-uri cu autoritate mare si poate asta a stricat piata mai rau decat cele la pretul de 1E
    Eu personal am platit aici pe seopedia si peste 50E un advertorial si am refuzat sa cumpar cu 1E, si asta depinde fiecare site cat merita
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

slobodan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Vârstă
    47
    Posturi
    582
    Putere Rep
    39

Implicit

Da lasati bre oamenii in pace, daca exista oferta si cerere la preturile astea, treaba lor, care e problema? Adica daca unul cumpara pizza si altul ceapa cu paine, ar trebui sa se revolte unul pe celalalt? Fiecare isi face propria strategie, unii vor calitate, altii cantitate, unii isi permit sa scrie si pe 2 euro, poate ii intereseaza mai mult sa isi faca niste relatii in bransa sau doar sa capete experienta si asa mai departe. Cine suntem noi sa ii judecam? Hai sa lasam topicul omului in pace, parerea mea, sper ca nu am ofensat pe nimeni.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Fiecare vinde advertoriale la pretul la care considera ca valoreaza, si cei cu site-uri slabe trebuie sa castige un ban sa traiasca
    Ei, hai ca nu cred ca e cineva care scrie advertoriale ca sa traiasca din ele .

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cumpar advertoriale - Minim PR3
    De MaXz în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 13th September 2011, 14:26
  2. cumpar link minim PR 5
    De daniweb în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 4th February 2010, 16:30
  3. [Cumpar] Link-uri Minim PR3
    De StarNET în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 14