Doresc sa achizitionez un numar nelimitat de advertoriale pe site-uri cu vechime de cel putin un an. Site-urile sa detina PR3 (minim).
P.S: In cazul in care prezentati 2 site-uri acestea sa nu fie pe acelasi IP.
Astept OFERTE !
Doresc sa achizitionez un numar nelimitat de advertoriale pe site-uri cu vechime de cel putin un an. Site-urile sa detina PR3 (minim).
P.S: In cazul in care prezentati 2 site-uri acestea sa nu fie pe acelasi IP.
Astept OFERTE !
Salut, iti ofer advertoriale pe Lumea somnului - Despre somn si vise PR 4, vechime 2,5 ani.
Astept informatii despre adv. pe privat.
Salut, iti pot oferi pe Consumatorul – Publicatie online de atitudine | Protejam si Servim Consumatorii daca te intereseaza. Advertorialul va fi promovat si pe conturile conexe de retele sociale aferente siteului, respectiv Facebook, Google+ si Twitter de unde va rezulta si un trafic de calitate suplimentar. Pretul este de 12 euro.
Iti pot oferi pe blog personal pr3 , vechime 1 an si cateva luni. Detalii pe PM daca esti interesat.
Domnule Valentin, mai bine ai pleca de pe acest forum, intai fa plata oamenilor pe advertoriale dupa care mai discutam.
NU UITA DE CELE 3 ADVERTORIALE NEPLATITE CATRE Specialbody !
Se pare ca nici acum nu a-ti inteles. Banii nu veneau de la mine, daca eu nu am primit banii, cu ce sa platesc ? cu banii mei, nu cred. Iam spus Paulei sa le stearga deoarece nu pot face plata deoarece nu am primit nici eu banii, am fost plecat si nu am putut sa ii spun imediat dar iam lasat mail, apoi a-ti inceput amandoi sa ma contactati ca vreti banii. Eu mi-am cerut scuzele de rigoare si nu am mai colaborat cu Paula, ce mai doriti ? si de ce sa plec de pe acest forum ?
Sa terminam cu offtopicul, am intels ca nu doriti sa cumparati adv. de la mine dupa blog, e tot ce am mai avut de zis. O zi buna.
Ok, astept in continuare oferte !
pe Anunturi Auto GRATUITE, Vanzari masini autovit sau OnSky || Portal Online te intereseaza? pm pt detalii
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)