Ofer gazduire advertoriale (logo-banner+articol 2-300 cuv. cu link intern) pe site cu PR2 index si PR pe marea majoritate a articolelor pentru un link vizibil in sidebar sau footer.
Nu ma intereseaza site-urile tip link farm.
Ofer gazduire advertoriale (logo-banner+articol 2-300 cuv. cu link intern) pe site cu PR2 index si PR pe marea majoritate a articolelor pentru un link vizibil in sidebar sau footer.
Nu ma intereseaza site-urile tip link farm.
dar advertoriale contra advertoriale nu te intereseaza? Nu de alta dar un link in sidebar valoareaza mai mult decat un advertorial
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Hai sa nu exageram... 300 de cuvinte are o descriere prelungita. Oricine are asa ceva la dispozitie. Daca il scriu eu o sa vreau si eu un advertorial.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Ma intereseaza. Chiar si schimb de link simplu ma intereseaza, daca bineinteles se apropie de mine in PR site-ul respectiv.
Schimb de link in sidebar nu fac, am site-uri de la PR-0 la 4, depinde ce ai tu
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Acum oferta a sarit la cate un articol pentru fiecare site pe care il aveti... Adica orice logo este bine primit iar daca mai are si un articol langa cu atat mai bine pentru ca link-urile din ele va sunt acceptate.
Exclus : site-uri cu si despre manele, sex si alte lucruri indecente si nesanatoase pentru trafic![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)