Cumpar articole, cu 2 linkuri in ele, pe site-uri/bloguri din nista afaceri/finante sau similare. Astept ofertele pe PM.
Cumpar articole, cu 2 linkuri in ele, pe site-uri/bloguri din nista afaceri/finante sau similare. Astept ofertele pe PM.
Un articol iti pot publica eu gratuit, cu conditia sa il scrii
Minimum 200 de cuvinte, continut unic .
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Mersi robyroy, o sa apelez si la site-ul tau numai ca am tot cautat si nu am gasit de unde sa "submitez" articole. O sa scriu unul zilele astea si te contactez pe PM.
Nu e inca activa sectiunea de inregistrare.
Va fi in curand .... Pana atunci, via pm sau mail.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Salut, am un blog pe nisa IT, nu e chiar nisa ta, daca doresti pot sa te ajut pe el cu un advertorial.
Iti pot oferi advertorial pe blog personal, la pretul de 6 euro(scris de tine) sau la 8 euro scris de mine.
Articolul va avea 150 cuvinte minimum si maximum 2 linkuri externe. Pentru alte linkuri, se va plati 1 eurode bucata.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)