Cumpar 4-5 articole pe site-urile dvs. pentru un site de jocuri online, deci nisa sa fie de divertisment.
Pretul pe care il pot plati pe un articol scris de voi este de 5$.
Cine este interesat il rog sa trimita PM.
Multumesc.
Cumpar 4-5 articole pe site-urile dvs. pentru un site de jocuri online, deci nisa sa fie de divertisment.
Pretul pe care il pot plati pe un articol scris de voi este de 5$.
Cine este interesat il rog sa trimita PM.
Multumesc.
hhhmm.. daca te intereseaza pe bestfun.ro ma cauti si ma gasesti. accept paypal.
Daca te intereseaza totusi si pe blog personal/generalist iti stau la dispozitie.
Din pacate nu am ceva nisat pe divertisment.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Am cumparat destule pana acum. Am sa redeschid cand o sa fiu iarasi nevoit.
Multumesc colaboratorilor![]()
Multumesc si eu.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Detin mai multe site-uri care sar putea sa te intereseze. Acestea le poti vedea pe :
Vand link/articole/bannere intr-o retea de site-uri
Ma poti contacta pe PM pentru detalii
Detin un site de Marturii pentru botez , Magazin marturii cu o gama variata de marturii pentru nunta si botez si un magazin de Papioane
Mai cumpar 3 articole tot la acelasi pret, dar pentru cei interesati sa vanda, rog doar site-uri de divertisment. Multumesc!
Cine e interesat il astept cu PM.
Cumpar in continuare articole pe nisa divertisment. Pot oferi si mai mult, dar asta in functie de calitatea site-ului, articolului si cele cele. Cine are de oferit ceva, il rog sa trimita PM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)