Eu i-am platit 110 ron acum un an cred, petru inscrieri in directoare. Nu a facut nimic si nici n-a returnat banii desi m-a amanat in zeci de feluriNu recomand deloc.
cristi ursut confuzi persoana cred ... noi 2 am colaborat .. dar nu cu inscrieri ..
Hai sa nu...
Stii bine ca am avut un ditamai tambalaul in care am vrut sa merg chiar pana la politie, dar apoi ti-am dat pace pentru ca mi-am dat seama ca esti doar un copil cu putina minte. Un user de aici, care este din oras cu tine poate confirma(si-l chem, daca insisti)
Pe bune? Ai avut noroc maxim ca ti a trimis banii in paypal, pentru ca eu te reclamam la politie direct, chit ca nu pateai nimic, dar poate aveam noroc si ti deschideau un dosar penal, sa ramai agatat cu el de gat pe viata. Ai scapat si ca idiotii de la paypal nu au acceptat chargeback, asa ca ai furat banii si sor-mea a cazut de proasta.
Cred ca este suficient cuvantul meu aici ca sa nu postez discutia de 14 zile pe email.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)