Am dat si eu PM, astept un raspuns.
Am dat si eu PM, astept un raspuns.
Am primit astazi cartile de vizita de la bogdanu si sunt multumit de calitatea lor. Recomand, colaborare foarte reusita.
We buy things we don't need to impress people we don't like.
Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare
Oferta valabila in continuare.
Numarul cartilor de vizita sau alte produse se calculeaza in functie de site-ul pe care il aveti (PR, numar link-uri etc)
PR1 - 100 carti de vizita , PR2 - 200 carti de vizita,PR3 - 300 carti de vizita etc:
Cartile de vizita vor fi FULL COLOR pe orice tip de carton doriti.
In functie de site-ul pe care va fi link-ul puteti opta intre: 300 g, 350 g, plastic transparent sau plastic alb.
Modelul il puteti alege de pe site (Carti de vizita | Modele carti de vizita ONLINE) sau puteti veni cu modelul propriu.
Transportul este gratuit oriunde in Romania.
Cei interesati va rog sa ma contactati pe PM.
Multumesc
Oferta in continuare valabila.
Acum ofer si tricouri personalizate.
Daca treci pe aici poate reusim sa finalizam, eu mi-am facut treaba, dar nu prea dau de tine, la email nu raspunzi, la PM la fel!![]()
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Se pare ca bogdanu a disparut si mi-a tras o mica teapa! Cele doua trei zile s-au facut luna, asa ca rog un admin sa ia masuri!![]()
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Rapsodia, nu cred ca este vorba despre o teapa. Sunt multi care au colaborat cu el si au fost multumiti, inclusiv eu de cateva ori (nu prin intermediul seopedia, l-am gasit in cautari). Vad ca ultima activitate aici este in 6 Octombrie, probabil sunt alte motive la mijloc.
Offtopic. Sunt reincarnarea lui Robyroy!![]()
Asa am sperat si eu, dar i-am scris pe email, pe messenger, chestia este ca la ultima discutie - de acum doua saptamani spunea:
Zic eu ca 2-3 zile din 20 octombrie au cam trecut! Nu e chestia de suma - 10 euro - este vorba ca se poate raspunde si explica despre ce e vorba, eu am platit pe cineva sa-mi faca designul, sa-i dau exact ce mi-a cerut ca sa imi tipareasca comanda, mi-am facut obligatiile de a posta ce trebuie si acum stau si sun in Romania ca sa aflu si-a onorat sau nu obligatiile. Faptul ca cineva isi onoreaza in parte obligatiile - ma refer aici de ex la OviOlaru care mie mi-a platit - nu inseamna ca se acita mereu de responsabilitati. Daca ai tu alta solutie decat aceea de a atrage atentia ca atunci cand lucrezi cu el trebuie sa nu mai fii tu primul care executa zic eu ca e in folosul tuturor.Eu: cam in cat timp e gata?10:53:04 AM [ 30 octombrie ]
ursarescubogdan: 2-3 zile
Fara sa ma transform in avocatul lui (nu-l cunosc personal), mentionezi prima data ca a trecut o luna, apoi spui ceva de 20 octombrie, in citat apare 30 octombrie.
In citat arat ultima discutie cu el, prin care am vrut sa arat ca nu e disparut de pe net de cand trebuia finalizata tranzactia, ideea de baza ramane, omul trebuia sa faca un contra serviciu si nu l-a facut. Ok, spui ca ma grabesc, astept sa apara si sa rezolve problema. Sper ca nu vrei sa se inteleaga ca tot eu sunt cel neserios.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)