Si eu am primit, sunt foarte ok![]()
Si eu am primit, sunt foarte ok![]()
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Si eu am colaborat cu Bogdan, am primit cartile a doua zi, foarte ok, multumesc pentru deal!
Am colaborat. Recomand!
Ultima modificare făcută de mrjohnny; 24th April 2013 la 16:15.
Pentru colaborari SEO si multe altele - click aici. Reprezint Bullet Advertising unde facem optimizare SEO (stiu ca e pleonasm) si alte minuni online :)
Va salut.
Ofer carti de vizita sau orice alte produse print (flyere, afise, pliante) pentru advertoriale sau link pe site-urile voastre.
Numarul cartilor de vizita sau alte produse se calculeaza in functie de site-ul pe care il aveti (PR, numar link-uri etc)
PR1 - 100 carti de vizita , PR2 - 200 carti de vizita,PR3 - 300 carti de vizita etc:
Cartile de vizita vor fi FULL COLOR pe orice tip de carton doriti.
In functie de site-ul pe care va fi link-ul puteti opta intre: 300 g, 350 g, plastic transparent sau plastic alb.
Modelul il puteti alege de pe site (www.carti-vizita.org) sau puteti veni cu modelul propriu.
Transportul este gratuit oriunde in Romania.
Cei interesati va rog sa ma contactati pe PM.
Multumesc
Oferta valabila in continuare.
Am stabilit cateva legaturi bune.
ti-am dat add pe mess - id relansat - dar nu am mai primit raspuns. astept detaliile![]()
Link nu prea am pe ce sa iti pun insa ti-am dat un share pe facebook (gratuit) ca imi place site-ulPoate cumva pe stiri-economice.ro in sidebar stanga pe prima pagina doar. Daca iti convine astept pm.
Gratuit pe Underclick.ro: Comert Electronic, E-Marketing, Afaceri Online, Studiithe Category sub forma de prezentare website. email sorin@underclick.ro Se solicita imagine + persoana de contact + functie (ca la comunicate de presa).
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Sper sa nu fie cu suparare ca dezgrop acest topic mai vechi dar mai este cumva valabila oferta? Merci.
We buy things we don't need to impress people we don't like.
Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare
nici o suparere.
Oferta va fi valabila mereu.
Iti dau PM sa vorbim.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)