Salut, daca mai este valabil iti pot pune la dispozitie siteul meu: Consumatorul – Publicatie online de atitudine si cultura economica | Protectia consumatorului roman
Salut, daca mai este valabil iti pot pune la dispozitie siteul meu: Consumatorul – Publicatie online de atitudine si cultura economica | Protectia consumatorului roman
Da ... Este inca valabil.
Da-mi PM cu id-ul tau si vorbim.
Pana acum am facut intelegeri de peste 2000 de carti de vizita.
Oferta este inca valabila.
PR 3 pe blogul personal - iti trimit PM cu ID-ul.
Sunt interesat si de link-uri pe perioade 3-6 luni.
Va salut.
Oferta de carti de vizita pentru advertoriale sau link pe site-urile voastre este din nou valabila.
Daca aveti un site/blog - Scrieti un advertorial/articol despre carti de vizita sau despre site-ul www.carti-vizita.org si primiti in schimb carti de vizita.
Numarul cartilor de vizita se calculeaza in functie de PR
PR1 - 100 carti de vizita
PR2 - 200 carti de vizita
PR3 - 300 carti de vizita
PR4 - 400 carti de vizita
Cartile de vizita nu vor fi tampenii ieftine ... Vor fi printate FULL COLOR pe carton 300g/mp si pot fi si fata-verso pentru cei ce doresc.
Modelul il puteti alege de pe site sau puteti veni cu modelul propriu .
Transportul este gratuit oriunde in Romania.
Cei interesati va rog sa ma contactati pe PM.
Multumesc
Am incheiat cateva colaborari cu succes.
Oferta este valabila in continuare.
Acum se extinde si la restul produselor de print: Afise, Flyere etc.
Detalii pe PM.
Multumesc
Buna seara. Am colaborat cu succes. Ieri am vorbit de niste link-uri, azi am primit deja 300 de carti de vizita cara arata superb. Mersi. Vom mai colabora daca va fi cazul.
Multumesc pentru feedback.
Sunt si eu interesat, o sa te contactez. O intrebare am. Daca doresti link, pe ce perioada va fi acesta?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)