Pagina 5 din 6 PrimulPrimul ... 3456 UltimulUltimul
Rezultate 41 la 50 din 59

Subiect: Link de pe bloguri

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    50

Implicit

Citat Postat în original de allex Vezi Post
    Daca vrei mai mult de 5000 se fac automat.(cu programu care fenteaza google=))))))
    Fi-ti-ar programu' de ras . Dribleaza probabil mai ceva ca Giolgău Daca bate de la 11 metri eu zic sa-ti numesti programul Google Penalty. Il face din glezna mai ceva ca Sabău .
    Allex tata ... n-are tzara 2 ca tine
    Ultima modificare făcută de RoManiac; 19th November 2010 la 07:06.

allex este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    56
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de RoManiac Vezi Post
    Fi-ti-ar programu' de ras . Dribleaza probabil mai ceva ca Giolgău Daca bate de la 11 metri eu zic sa-ti numesti programul Google Penalty. Il face din glezna mai ceva ca Sabău .
    Allex tata ... n-are tzara 2 ca tine
    Sper ca ai citit tot topicul si ti-ai dat seama ca e ceva ironic< Referitor la fotbal cred, nu ma pricep daca zici tu asa sa fie nu pot dezvolta ca nu ma pricep,

Google Penalty - sandbox nu?

Ericpolec este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    245
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de allex Vezi Post
    Sper ca ai citit tot topicul si ti-ai dat seama ca e ceva ironic< Referitor la fotbal cred, nu ma pricep daca zici tu asa sa fie nu pot dezvolta ca nu ma pricep,

Google Penalty - sandbox nu?
    Salut Allex!

Din cate stiu Google Penalty se aplica la site-urile al caror pagini nu mai sunt deloc indexate, nu mai apar deloc in Google, iar Sandbox este atunci cand o pagina sau domeniu cade dintr-o data adanc in zeci de pagini serp.

Vipe Guest

Implicit

<lipsa text>
    Ultima modificare făcută de Vipe; 22nd March 2011 la 03:13.

Ericpolec este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    245
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Vipe Vezi Post
    Oare ce incredere sa ai in cineva care are probleme grave cu gramatica, chiar si cand isi expune serviciile pe un astfel de forum!?
    Bravo!
    Salut,

Nu este vorba ca face greseli gramaticale, cu totii facem cand suntem obositi sau efectiv nu avem rabdare sa scriem pentru ca ne grabim, eu cel putin asa mai patesc. Problema este alta. Astfel de metode de promovare si seo in care totul consta in cantitate si marime bruta nu mai dau rezultate pozitive in fata lui Google, iar daca exista rezultate, este super ok pe moment, insa in timp te poate defavoriza in fata altui site de aceeasi nisa care are backlink-uri integre de calitate si prezinta incredere.

Asta este parerea mea strict pe serviciile oferite de baiat. Nu am nimic cu acesta, doamne fereste! O spun pentru ca se incing spiritele pentru unii si nu are nici un rost.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    56
    Putere Rep
    0

Implicit

Salut Allex!

Din cate stiu Google Penalty se aplica la site-urile al caror pagini nu mai sunt deloc indexate, nu mai apar deloc in Google, iar Sandbox este atunci cand o pagina sau domeniu cade dintr-o data adanc in zeci de pagini serp

La penalty si remove din index primesti de la google instintare sau nu in web master cu a primit BMW group, poti sa gasesti interviiul asta si la Matt Curtis

Oare ce incredere sa ai in cineva care are probleme grave cu gramatica, chiar si cand isi expune serviciile pe un astfel de forum!?
    Bravo
    Aici ce pot sa zic mama cand ma facut nu ma scos perfect ca alti, ce pot sa fac sunt om gresesc, nu sunt ZEU ca altii.

Salut,

Nu este vorba ca face greseli gramaticale, cu totii facem cand suntem obositi sau efectiv nu avem rabdare sa scriem pentru ca ne grabim, eu cel putin asa mai patesc. Problema este alta. Astfel de metode de promovare si seo in care totul consta in cantitate si marime bruta nu mai dau rezultate pozitive in fata lui Google, iar daca exista rezultate, este super ok pe moment, insa in timp te poate defavoriza in fata altui site de aceeasi nisa care are backlink-uri integre de calitate si prezinta incredere.

Asta este parerea mea strict pe serviciile oferite de baiat. Nu am nimic cu acesta, doamne fereste! O spun pentru ca se incing spiritele pentru unii si nu are nici un rost.
    Depinde de strategie, adica hai ca fac sute de mii de linkuri si imi lipsesc bookmarking o optimizare la top 5 pagina si vreau sa am rezultate, asa ceva nu exista. Cantiate combinata cu o strategie de inter link sau backlink cu interlink in social plus o analiza cu ceva softuri profesionale si nu crack cu update din 2009, faci treaba. Daca vrei sa faci ceva trebuie sa te tii si sa pui suflet, nu comand si gata sunt pe prima pagina

mihaim este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th October 2010
    Vârstă
    56
    Posturi
    3
    Putere Rep
    0

Implicit

Din experienta mea pot spune ca un site cu autoritate este rar penalizat de catre google, si pe perioade scurte (citeva zile). Am avut chiar o pagina scoasa din index, care a reaparut in 3 zile pe pozitia initiala.

La un site nou insa (1-2 luni), doar 20 linkuri relativ discutabile l-au destabilizat (afara de acestea este inscris in citeva directoare).
    In sensul ca, alternativ, este ba pe prima pagina, ba dispare de tot o perioada (nu il gasesc in prima suta, desi subpaginile par sa isi pastreze locurile). Ati mai intilnit asemenea problema, sa astept sa se stabilizeze (desi dureaza de vreo 3 luni deja), sa scot cele 20 linkuri?
    Ultima modificare făcută de mihaim; 19th November 2010 la 20:31.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    56
    Putere Rep
    0

Implicit

Suna a google dance daca era in sandbox nu se misca de pe pagina, si la penalty apare la webmaster si cu greu mai iese de acolo si la sandbox trebuie schimbat tot continutul si pus ceva fresh, am avut site care avea ca sustinere 60 de mii de linkuri si nu sa miscat de pe pagina 3 ca proprietarul facuse niste xxxxxx si acolo ia ramas si dupa ce i-am facut eu 20 de mii .Ca recomandare nu i-as face la un site de 5 luni nici un link. Cauta si tu un info la google dance

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    56
    Putere Rep
    0

Implicit

Am posibilitatea sa fac profile de forum cine este intresat PM

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    50

Implicit

Doar cu freza-ntr-o parte daca ai.
    Peruci nu te-ai fi gandit sa vinzi.
    Mergeau mai bine cred.
    Ultima modificare făcută de RoManiac; 25th November 2010 la 20:26.

Pagina 5 din 6 PrimulPrimul ... 3456 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Link exchange bloguri
    De martynesku în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 2nd January 2010, 15:12
  2. Link exchange cu bloguri/site-uri > PR2
    De slobodan în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 9th January 2009, 16:15
  3. Adaugare link pe bloguri contra cost.
    De papu123 în forumul Directoare romanesti
    Ultimul Post: 6th November 2008, 02:02
  4. Link exchange cu bloguri tehnice
    De timius în forumul Link/banner exchange
    Ultimul Post: 22nd November 2007, 20:08
  5. Link Exchange Pentru Bloguri
    De Alex Dumitru în forumul Link/banner exchange
    Ultimul Post: 16th May 2006, 17:28

Permisiuni postare