multumesc lucian00, cu siguranta vor avea efect![]()
multumesc lucian00, cu siguranta vor avea efect![]()
Dupa o lunga pauza(ban) am revenit, iar oferta este inca valabila.
Salut,
Daca mai este valabil m-ar interesa si pe mine un post review. Spune-mi te rog cum facem ?
Costi
Administrez si dezvolt Ghidul-Meu.ro
Salut Costy03,
Te astept cu un PM sau sa vb pe messenger, id ul meu este codrosuro
Salut,
Tocmai am incheiat si eu o afacere cu adson. Totul a fost ok, omul serios, RECOMAND !
Costi
Administrez si dezvolt Ghidul-Meu.ro
costy03 iti multumesc pentru colaborare si pentru promptitudinea cu care ai efectuat plataimi doresc sa colaboram si pe viitor.
up, oferta este inca valabila!
sunt si eu interesat de banner. Mai este valabil sper
Verighete: www.magazinuldeverighete.ro si Micropigmentare sprancene: www.micropigmentaresprancene.ro/
Spune-mi daca nu mai negociezi preturile, vizitatorii din sfera "adult 18+" nu costa asa mult. Stii cat costa link pe un site adult ?
Parerea mea, esti un blogger foarte bun, sau ai fost, pana am gasit un topic aici in care s-a demonstrat ca aproape jumate din toate vizitele tale zilnice sunt de caracter "18+ " cu nu stiu ce smecherie facuta de tine pe keywords.
Mesajul meu este cat se poate de on-topic, imi doresc sa negociez preturile pentru bannere venind cu argumente. Spune-mi daca mai lasi la pret !
Sper sa nu fie cu suparare!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)