Rezultate 1 la 7 din 7

Subiect: vand bannere la mia de afisari (4,5 ron/cpm)

mariuslmm este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    30th April 2007
    Locaţie
    Craiova - Romania
    Vârstă
    44
    Posturi
    289
    Putere Rep
    33

Exclamation vand bannere la mia de afisari (4,5 ron/cpm)

Buna,

Vand bannere pe siteurile din semnatura si inca pe cateva pe care le gasiti pe siteul de mai jos.

Am lansat de curand un site care se ocupa cu reclama respectiva. Gasiti mai multe detalii aici: reclama pe internet.

Pretul pe mia de afisari (cpm) este de 4,5 Ron pentru bannerele de 728x90 si jumate din aceasta valoare pentru bannere mai mici situate in zone laterale ale siteurilor.

Aveti posibilitatea sa alegeti pe care din siteuri doriti sa apara bannerele si intre ce intervale orare.

Pentru mai multe detalii vizitati siteul. O sa incerc sa raspund si aici la eventuale intrebari.

Numai bine,

voidcode este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    12th October 2007
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    49
    Posturi
    321
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de mariuslmm Vezi Post
    Buna,

Vand bannere pe siteurile din semnatura si inca pe cateva pe care le gasiti pe siteul de mai jos.

Am lansat de curand un site care se ocupa cu reclama respectiva. Gasiti mai multe detalii aici: reclama pe internet.

Pretul pe mia de afisari (cpm) este de 4,5 Ron pentru bannerele de 728x90 si jumate din aceasta valoare pentru bannere mai mici situate in zone laterale ale siteurilor.

Aveti posibilitatea sa alegeti pe care din siteuri doriti sa apara bannerele si intre ce intervale orare.

Pentru mai multe detalii vizitati siteul. O sa incerc sa raspund si aici la eventuale intrebari.

Numai bine,

ceri o gramada de bani pe cpm, cine crezi ca iti va da la actuala criza financiara?
    eu am un site care face cam 120 mii afisari pe zi asta inseamna ca eu as face 540 ron pe zi:> 150 mil pe luna
    cine da atat?
    ca ii dau eu cpm la jumate din pretul tau
    succes la piata:>
    Aici gasesti cele mai tari Jocuri cu masini si mai poti juca alte Jocuri Gratis

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    30th April 2007
    Locaţie
    Craiova - Romania
    Vârstă
    44
    Posturi
    289
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de voidcode Vezi Post
    ceri o gramada de bani pe cpm, cine crezi ca iti va da la actuala criza financiara?
    eu am un site care face cam 120 mii afisari pe zi asta inseamna ca eu as face 540 ron pe zi:> 150 mil pe luna
    cine da atat?
    ca ii dau eu cpm la jumate din pretul tau
    succes la piata:>
    Or fi o gramada de bani pentru tine. Fiecare isi evalueaza munca cu cat vrea. Poti vinde cu ce suma vrei tu, dar din bun simt puteai sa iti deschizi un post nou si sa ne zici si noua siteul si cu cat vrei sa vinzi reclama acolo.

E usor sa sari si sa te lauzi cu sute de mii de afisari si ca tu vinzi mai ieftin. Foarte bine ca ai atatea afisari. Deaia nu merge nimic in Romania ca va subevaluati munca. Daca ai afisarile si dai ieftin presupun ca ai si reclama nu?

Nu team obligat sa iei reclama de la mine. Eu am facut o informare si astept comentarii legate de functionalitatea acelui script. Pareri pro si contra pret probabil o sa fie la infinit. Sunt destule posturi care abordeaza aceste aspecte ale pretului cpm sau alte preturi.

Merci si sper sa nu continuam cu discutii inutile despre pret. Sper ca am fost destul de clar ca pretul e ala si cine vrea ia cine nu, nu.

Ps. fiecare site vinde reclama la ce pret vrea. poti sa arunci o privire pe net si o sa vezi ca preturile difera de la caz la caz. Dai o cautare pe google dupa: "pret cpm" si o sa vezi ca preturile mele nu sunt deloc mari.
    Ultima modificare făcută de mariuslmm; 26th January 2009 la 15:29.

bogdantody este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    24th April 2008
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    95
    Putere Rep
    0

Implicit

campania orange young se platea cu 40-50 lei / mie de afisari ... asa ca nu e mult cat ceri tu....

Addsite este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    13th March 2008
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    40
    Posturi
    201
    Putere Rep
    31

Implicit

da asa e....sub 20lei/cpm nu prea gasesti pe situri seriose
    Echipamente de fotbal ieftine Echipamente de fotbal magazin online - Echipamente de fotbal Echipamente de fotbal

casperel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    10th February 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    838
    Putere Rep
    42

Implicit

Mie mi-ar conveni pretul, am sa te contactez peste vreo 3 saptamani.. cand voi lansa un site si voi avea nevoie de reclama.

LE: cate afisari are pe zi portalul respectiv (aici ma refer la toate subdomeniile pe care le include) ?
    Ultima modificare făcută de casperel; 30th January 2009 la 14:03.

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    30th April 2007
    Locaţie
    Craiova - Romania
    Vârstă
    44
    Posturi
    289
    Putere Rep
    33

Implicit

Portalul are intre 11000 si 14000 de afisari pe zi.

Sistemul nostru de reclama va permite sa setati ca bannerele dumneavoastra sa apara o singura data pe zi per un ip (vizitator). In acest fel aveti un avantaj mult mai mare daca optati pentru acest lucru.

Noi va asteptam oricand doriti in sistem.

Numai bine.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vand Banner top cu 0.25 euro / 1000 afisari
    De gabi911 în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 23rd November 2009, 13:37
  2. Vand linkuri ! 1,2 mil de afisari pe luna !
    De Cristi G în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 9th September 2009, 14:08
  3. Vand spatiu publicitar ! Peste 1 milion de afisari
    De Petru87 în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 8th May 2008, 11:26
  4. Vand spaiu publicitare 150+ viz/zi 3000+ afisari/zi
    De Fabius în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 10th March 2008, 16:50
  5. Vand 2.500.000 afisari in ADZONE