As dori sa fac schimb de link-uri cu site-uri din domeniile: stiri, afaceri, orice asemanator . Site-ul e www.editiaspeciala.com si e loc pentru cateva link-uri la "Recomandate" in dreapta.
Va multumesc.
As dori sa fac schimb de link-uri cu site-uri din domeniile: stiri, afaceri, orice asemanator . Site-ul e www.editiaspeciala.com si e loc pentru cateva link-uri la "Recomandate" in dreapta.
Va multumesc.
:lol: Ce conditii drastice!!!!Postat în original de Cristian Mezei @ Jan 11 2006, 06:15 PM) [post=8953
off-topic:Cristian, iti ofer eu, indiferent de PR si pagini indexate, un]
Daca la urmatorul update ai minim PR4, si 5000 pagini indexate, iti ofer un link aici.
[/QUOTE]
:lol: Ce conditii drastice!!!!
off-topic:Cristian, iti ofer eu, indiferent de PR si pagini indexate, un link aici; banii conteaza...
Nu ... nu vreau link acolo. Vreau ca dupa submit, sa faci post pe mail-ul cristi[at]xperts[dot]Postat în original de too_night @ Jan 11 2006, 06:57 PM) [post=8959
:lol: Ce conditii drastice!!!!
off-topic:Cristian, iti ofer eu, indiferent de PR si pagini indexate, un link aici; banii conteaza...
[/QUOTE]
Nu ... nu vreau link acolo. Vreau ca dupa submit, sa faci post pe mail-ul cristi[at]xperts[dot]ro .
Ce zici ?
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Cum m-ar ajuta pe mine o cerere de optimizare website, probabil ca la fel te-ar ajuta si pe tine
o cerere de consultanta iso....
Eu asa sper sa avem min PR4 , iar la numarul de pagini indexate sper sa fie mult mai multe.Postat în original de Cristian Mezei @ Jan 11 2006, 08:15 PM) [post=8953
Oricum vad ca sunt zile cand avem peste 20.000, in altele 250 de fisiere - se joaca Google cu noi . Oricum suntem la inceput si avem un] Daca la urmatorul update ai minim PR4, si 5000 pagini indexate, iti ofer un link aici. [/QUOTE]
Eu asa sper sa avem min PR4 , iar la numarul de pagini indexate sper sa fie mult mai multe.
Oricum vad ca sunt zile cand avem peste 20.000, in altele 250 de fisiere - se joaca Google cu noi . Oricum suntem la inceput si avem un viitor stralucit in fatza
Din ce am vazut pe unele servere google avem PR 3 , mai mic decat speram; dar numarul de pagini indexate aproape 13.000.
Cine mai e interesat de schimb de link-uri sa spuna !
@lbordea
Pentru schimbul de link-uri ti-am trimis pe PM un mesaj de cateva zile bune, dar nu am primit nici un raspuns. Mai e valabila cererea privind schimbul de link-uri?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)