As dori sa fac schimb de link-uri cu site-uri din domeniile: stiri, afaceri, orice asemanator. Site-ul e www.editiaspeciala.com si e loc pentru cateva link-uri la "Recomandate" in dreapta.
Va multumesc.
As dori sa fac schimb de link-uri cu site-uri din domeniile: stiri, afaceri, orice asemanator. Site-ul e www.editiaspeciala.com si e loc pentru cateva link-uri la "Recomandate" in dreapta.
Va multumesc.
:lol: Ce conditii drastice!!!!Postat în original de Cristian Mezei @ Jan 11 2006, 06:15 PM) [post=8953
off-topic:Cristian, iti ofer eu, indiferent de PR si pagini indexate, un]
Daca la urmatorul update ai minim PR4, si 5000 pagini indexate, iti ofer un link aici.
[/QUOTE]
:lol: Ce conditii drastice!!!!
off-topic:Cristian, iti ofer eu, indiferent de PR si pagini indexate, un link aici; banii conteaza...
Nu ... nu vreau link acolo. Vreau ca dupa submit, sa faci post pe mail-ul cristi[at]xperts[dot]Postat în original de too_night @ Jan 11 2006, 06:57 PM) [post=8959
:lol: Ce conditii drastice!!!!
off-topic:Cristian, iti ofer eu, indiferent de PR si pagini indexate, un link aici; banii conteaza...
[/QUOTE]
Nu ... nu vreau link acolo. Vreau ca dupa submit, sa faci post pe mail-ul cristi[at]xperts[dot]ro .
Ce zici ?![]()
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Cum m-ar ajuta pe mine o cerere de optimizare website, probabil ca la fel te-ar ajuta si pe tine
o cerere de consultanta iso....![]()
Eu asa sper sa avem min PR4Postat în original de Cristian Mezei @ Jan 11 2006, 08:15 PM) [post=8953
, iar la numarul de pagini indexate sper sa fie mult mai multe.
Oricum vad ca sunt zile cand avem peste 20.000, in altele 250 de fisiere - se joaca Google cu noi. Oricum suntem la inceput si avem un] Daca la urmatorul update ai minim PR4, si 5000 pagini indexate, iti ofer un link aici. [/QUOTE]
Eu asa sper sa avem min PR4, iar la numarul de pagini indexate sper sa fie mult mai multe.
Oricum vad ca sunt zile cand avem peste 20.000, in altele 250 de fisiere - se joaca Google cu noi. Oricum suntem la inceput si avem un viitor stralucit in fatza
![]()
Din ce am vazut pe unele servere google avem PR 3, mai mic decat speram; dar numarul de pagini indexate aproape 13.000.
Cine mai e interesat de schimb de link-uri sa spuna!
@lbordea
Pentru schimbul de link-uri ti-am trimis pe PM un mesaj de cateva zile bune, dar nu am primit nici un raspuns. Mai e valabila cererea privind schimbul de link-uri?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)