Acum mi-am dat seama. Greseala este in totalitate a mea si imi cer scuze. O sa iti pun link-ul inapoi la mine pe site. Totodata nu am nicio pretentie ca tu sa pui undeva vreun link catre virtual-games. Imi cer scuze din nou !
Acum mi-am dat seama. Greseala este in totalitate a mea si imi cer scuze. O sa iti pun link-ul inapoi la mine pe site. Totodata nu am nicio pretentie ca tu sa pui undeva vreun link catre virtual-games. Imi cer scuze din nou !
Ultima modificare făcută de revenco_andrei; 23rd August 2007 la 13:07.
Probleme cu Adwords? Te putem ajuta in depistarea fraudei PPC: Xiona
Asa a facut si cu mine. La mine mai rau, nici macar nu a pus link catre tuningro.com, dar eu il tin acolo de vreo 2 luni + .
Mnah, daca asta ii este caracterul ...
Iata mesajul cu forma link-ului pe care trebuia sa il introduci la tine pe site:
"<a href="http://www.virtual-games.ro" target="_blank" title="Download jocuri gratis">Jocuri gratis</a>"
Uite si link-ul de pe site-ul tau:
<a href="http://www.virtual-games.ro" target="_blank" rel="nofollow" title="Download jocuri gratis">Jocuri gratis</a>
Spun asta pentru toate persoanele cu care am facut schimb de link: Daca mi-ati pus atribut nonfollow sau iframe v-am scos link-urile de la mine de pe site. La fel daca ne-am inteles sa facem schimb de link-uri site wide si voi ati pus link-ul pe o singura pagina.
Cred ca pe viitor am sa scriu intr-un topic de ce elimin anumite link-uri de la mine de pe site. In cazul TuningRO chiar uitasem... am fost norocos ca nu au scos link-ul. Altfel nu aveam cum sa ma apar.
Ultima modificare făcută de revenco_andrei; 28th August 2007 la 11:56.
Probleme cu Adwords? Te putem ajuta in depistarea fraudei PPC: Xiona
m-ar interesa , site-ul meu : muonlinecenter.com ...
PM daca te intereseaza ...
Ieri am facut curatenie la link-uri. Din 95 au ramas vreo 50. Unele site-uri erau offline... le-am scos si pe alea.
Toate linkurile de pe virtual-games.ro au fost mutate pe virtual-games.eu. Ambeele site-uri au PR3 si continut similar.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)