Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 11

Subiect: Schimb de link-uri / advertoriale

adrianciocalau este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    5th December 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    48
    Posturi
    103
    Putere Rep
    29

Implicit Schimb de link-uri / advertoriale

Public link-uri in sidebar pe Stiri turism (PR2, ~3300 pagini indexate, vechime domeniu 4 ani) si pe Blog Vanzari Auto (PR2, ~320 pagini indexate, vechime domeniu 5 ani) la schimb cu link catre site nisa turism.

Sunt deschis si propunerilor de schimb de advertoriale pe cele doua site-uri de mai sus.
    viaRomania - agentie de turism

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

daca ai timp sa scrii advertoriale sunt interesat de schimb advertoriale, am vreo 7 site-uri unde pot publica advertoriale si doresc pentru alte 3 site-uri
    Putem vorbi detalii pe mesenger id catanicox
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

Adrian, ai 442 link-uri pe homepage. Sunt curios cat de mult ar valora un link pe acea pagina. Teoretic, valoarea lui ar fi aproape 0, daca impartim PR2 la 442, dar oricum nu se calculeaza asa PR-ul, dar chiar si asa...
    Signatura lipsa

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

@tymbark corect!
    Internal Follow: 392
    External Follow: 54
    External Nofollow: 1

Pacat de site, aveam si eu nevoie de nisa de turism
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    5th December 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    48
    Posturi
    103
    Putere Rep
    29

Implicit

Lovelive, din pacate n-am timp sa ma ocup de scris, dar daca le ai gata facute, le pot publica pe cele doua site-uri indicate la schimb cu publicarea advertorialelor noastre pe blog-urile/site-urile tale. Te adaug imediat in lista de messenger sa discutam acolo.

tymbark, Tom: fiind un agregator de stiri din domeniul turismului afisam link in fiecare articol catre sursa originala; oricum, merci de observatie, le vom face toate nofollow de acum inainte, am adaugat atributul si pentru ultimele 10-15 articole care sunt acum pe prima pagina.

Am raspuns tuturor celor care mi-au trimis mesaje private si am incheiat cateva colaborari care sper sa ne ajute reciproc. Astept in continuare propuneri, mai ales pentru schimb de advertoriale.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Citat Postat în original de adrianciocalau Vezi Post
    fiind un agregator de stiri din domeniul turismului afisam link in fiecare articol catre sursa originala; oricum, merci de observatie, le vom face toate nofollow de acum inainte, am adaugat atributul si pentru ultimele 10-15 articole care sunt acum pe prima pagina.
    Adrian, lasa linkurile dofollow. Daca tot publici stiri de pe alte siteuri, este elegant din partea ta sa lasi linkuri curate. E o forma de respect pentru autorii stirilor.
    Adrian, ai 442 link-uri pe homepage. Sunt curios cat de mult ar valora un link pe acea pagina. Teoretic, valoarea lui ar fi aproape 0, daca impartim PR2 la 442, dar oricum nu se calculeaza asa PR-ul, dar chiar si asa...
    @tymbark, tu cumperi linkurile pentru pr? Cum ramane cu relevanta?
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    Adrian, lasa linkurile dofollow. Daca tot publici stiri de pe alte siteuri, este elegant din partea ta sa lasi linkuri curate. E o forma de respect pentru autorii stirilor.
    Se poate seta sa fie dofollow doar in pagina articolului, in mainpage, si pagina categorii sa fie nofollow
    Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    @tymbark, tu cumperi linkurile pentru pr? Cum ramane cu relevanta?
    E delicat pentru ca la External Follow: 54 pentru nenea google diferenta dintre linkfarm si link-uri de calitate este destul de mica, problema este si datorita faptului ca multe link-uri sunt unul langa altul fara nici un text intre ele, ceea ce creeaza o aura de link farm si mai mare, eu de asta nu dau linkuri sitewide decat f rar, in articole pot da link-uri nelimitat, dar sitewide limitat, si fiecare link sitewide scade din valoarea link-ului din articol

Internal Follow: 392
    External Follow: 54
    External Nofollow: 1
    Doar external ar trebui luat in calcul, internalul nu afecteaza prea mult, mai ales daca este relevanta
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

@Robyroy nu ma uit prea mult la PR, de obicei iau alti factori in considerare, dar nici sa fie 54 external links, pt ca e cam multisor. Adica na, pt un site unde am si eu vreo 50 external links, imi convine schimbul, dar daca e un site cu 1-2 external links, nu prea-mi convine sa fac schimb cu unul care are 54. Cum zicea si lovelife, diferenta e mica intre link farm si link-uri normale (ma rog, nu stiu cat de mica, dar stiu ca e aproape imposibil de aproximat, de aceea e mai bine sa ai mai putine, decat sa stai cu stres). Oricum, nici relevanta nu cred ca mai este asa mare, cand sunt alte 50 de link-uri externe pe langa. Oricum, e greu sa mai gasesti in ziua de azi site-uri cu mai putin de 10-20 external site-wide links. Am vazut o gramada de bloguri cu blogroll-uri kilometrice Si ce e mai comic e ca unii au pus la blogroll nume de genul: Pe aici lenevesc, Citesc, Imi plac si... Imi vine greu sa cred ca cineva poate urmari sute de bloguri. Ori e speedy gonzales, ori se plictiseste groaznic si are ziua de 30 de ore
    Signatura lipsa

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    5th December 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    48
    Posturi
    103
    Putere Rep
    29

Implicit

Mr. G pune accent prea mare pe backlinks si ne impinge la gesturi necugetate

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    5th December 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    48
    Posturi
    103
    Putere Rep
    29

Implicit

Pe langa cele doua site-uri de mai sus, mai public advertoriale si pe Bilete ieftine de avion. Promotii si oferte bilete de avion. si Schiuri.ro la schimb cu advertoriale pe blogurile voastre.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Schimb de advertoriale
    De Maldinii în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 15th December 2011, 10:45
  2. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 28th November 2011, 22:00
  3. Schimb: Scriu advertoriale/review-uri/traduc articole pentru link-uri
    De palaghianu în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 16th November 2011, 02:01
  4. Schimb de advertoriale PR3+