Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Nu era ilegal sa tranzactionezi domenii .ro?"În acest moment, companiile care oferă servicii de înregistrare domenii cu extensia .ro nu afișează la căutare numele registratarului, al deținătorului de domeniu, dacă aceasta este persoană fizică. Având în vedere utilitatea publicării adresei și a datelor de contact ale deținătorilor de domenii web persoane fizice, în interesul economic al vânzării și cumpărării unor nume de domenii, pentru publicul interesat să achiziționeze un anumit domeniu, considerăm că aceste date ar trebui să fie exceptate de la datele protejate prin lege", își argumentează parlamentarii intenția.
Nu zic ca e rea ideea, dar argumentul nu pare valid.
Retired
Legea asta a protectiei datelor personale pentru domenii e o lege buna si nu ar trebui sa faca referire doar la domeniile .ro. Motivul schimbarii legii e o scuza. De interes Dreptul la WHOIS privacy gratuit
Este un lucru bun.
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Ba nu e bun deloc. Va trebui sa platesti in plus pentru a-ti ascunde datele. E singurul lucru bun dar nu pentru noi!
Eu stiu ca politicul are niste interese si este mai putin preocupat de tranzactiile cu domenii dar mai mult interesat de adversarii politici. Imi amintesc ce scandal a fost cu cativa ani in urma cand a aparut un site .ro care facea anumite dezvaluiri. Atat in presa cat si in mediul politic toata lumea se intreba cine e ala si de unde are toate informatiile. Multi i-ar fi facut cu placere o vizita pe-acasa, dar n-au stiut unde...
Cum a spus Catalin, mai folosesc si un argument de toata procopseala, adica in afara legii.
Lucrurile trebuie sa ramana asa cum sunt!
Motivatia politicului e aberanta si de gradinita. Ca atare, cred ca vorbim de un proiect de lege care nu va fi votat, cum sunt multe altele in an electoral.
Motivatia lor si contraargumente.
1.Vor sa ajute detinatorii de domenii sa vanda mai usor. Asta e ca si cum cineva ti-ar baga caviar cu forta in gura. De ce trebuie sa ma obligi sa imi fac publice datele!? Lasa-ma pe mine sa aleg daca le fac sau nu.
2.Vor sa ii protejeze pe cumparatori sa nu ia teapa. Sa le angajeze avocati. Eu stiu ca atunci cand legiferezi ceva o faci pentru a proteja niste interese. Inevitabil vei leza alte interese. Intr-un STAT DE DREPT, trebuie sa existe un ECHILIBRU intre interesele lezate si cele protejate. In cazul de fata se cam p... pe acest echilibru.
3.Vor sa stimuleze vanzarile domeniilor.ro. Ati spus-o si voi, o stim cu totii de pe acest forum - aceste domenii nu pot fi vandute legal. Atunci cum poti stimula ceva daca il interzici!?
Oricum, daca se doreste, datele cred ca pot si aflate oricand. Insa, sa le expuna asa pentru toata lumea, nu prea este in regula.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)