Rezultate 1 la 10 din 19

Subiect: Lege comentarii, continut generat de utilizatori

Afișare hibrid

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    42

Implicit

Ar da rezultate, daca ar exista interes din partea autoritatilor, normal ca n-o sa dispara astea dar nici sa ajungem intr-o stare de anarhie, in sensul rau, unde poti ataca orice site ca nu-ti place tie, jefui, jigni, injura fara sa existe lege aplicabila.
    Problema legislatiei internetului e foarte complexa, pe viitor nu stiu daca va mai exista who is privacy real, adica autoritatile vor putea salta pe oricine pentru declaratiile care le face. Tocmai folosind scuza decentei internetului oamenii ajung sub control.
    Legile exista pentru ca oamenii nu pot trai in pace intr-o societate fara sa stea cineva cu biciu langa ei, altfel, un sistem aproape anarhic, fara ierarhie sociala, fara stat n-ar mai fi fost utopic.
    Oamenii au nevoie de stat sa-i biciuiasca pe cei rai, si sa protejeze cetatenii, altfel n-ar fi nevoie de el ca am avea bun simt toti, ne-am tine usa la intrare reciproc etc

La fel exista probleme cu continutul obscen si violent (ex jocuri) pe siteuri adresate copiilor, limbaj obscen pe siteuri pentru copii, comentarii nemoderate.

Eu sunt de parere ca atunci cand un grup de indivizi vrea sa distruga ceva, fie ca decenta si respectul atat cat mai e, nu trebuie dat apa la moara, la noi, celor infierbantati li se dau bate, in loc sa incerce sa aplaneze cineva tensiunile. Ei bine, persoanelor de genul asta care manipuleaza fie si la tv ar trebui chiar suspendata licenta tv, sau retragerea domeniul .ro Vorbim de rea intentie, manipulare pentru audienta, vizitatori.

Legea 100 R pentru Tv

De exemplu eu as mai propune o lege de data asta pentru CNA, ca posturile tv si radio care fac propaganda de partid sau sunt aservite intereselor unor persoane influente si isi permit luxul sa nu informeze obiectiv, sa afiseze ori bulina (program tv afiliat politic) ori mesaje inainte de principalele grupaje informative in care se stie clar ca sunt partinitori, sau la ore de maxima audienta, (program afiliat politic, emisiunile si continutul prezentat poate avea un caracter subiectiv si reprezinta opinia redactiei, postului X Tv) adica posturile astea nu servesc intereselor cetateanului neafiliat politic cum ar fi normal si informarii obiective, informarea e pretext, un mijloc, scopul e manipularea in interesul grupurilor si partidelor care sunt la comanda lor.

Programelor care refuza bulina sau mesajele de informare sa li se aplice o lege similara legii electorale, vorbesc prea mult de unii, amenda etc

Ce zice legislatia internationala, asta e doar la nivel de lectura, noi romanii avem aceesi mentalitate de demult, ne uitam tot timpul la ceilalti, au legi? n-au, atunci n-avem nevoie nici noi. Ceea ce propun eu e sa mai reglementeze din nedreptatea lumii media, a internetului, stiu ca n-o sa fie eradicate problemele in felul asta dar tot societatea in ansamblul ei sufera, noi ca popor, viitorul nostru, pentru ca politicienii, patronii fara scrupule vin si trec.
    Ultima modificare făcută de 100R; 20th February 2013 la 21:55.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Inserare linie fara continut in codul generat de catre WordPress
    De Marius Cristian în forumul WordPress
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 1st July 2012, 12:51
  2. "Ceva" de generat statistici si grafice
    De Federals în forumul Server side
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 3rd July 2009, 10:16
  3. Subdomeniu generat dinamic - Cum se face? .htaccess?
    De thefan în forumul Server side
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 4th April 2008, 16:12
  4. lege comert electronic revizuita
    De serban în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Ultimul Post: 6th September 2006, 21:22
  5. Avem 100 utilizatori inregistrati!!!
    De Razvan Pop în forumul Discutii administrative
    Ultimul Post: 28th April 2005, 15:46

Permisiuni postare