Se face Duminica, acuma stabilim locul si ora![]()
tudi, dupa cum am mai zis... eu merg oriunde vreti voi. deci eu zic asa... alege tu un restaurant/local/whatever si o ora si restul n-au decat sa se supuna... ca asa daca stam sa ne tot gandim, se face luni si nu mai bem berea aia![]()
keep dreaming...
i will be there![]()
keep dreaming...
me too
Au confirmat pana acuma:
Tudi
Crash
Psaico
Mamulea
Gabriel, Mihai Gianu, Costin (sau altii), va bagati?![]()
Esti culmea... nici nu stiu de ce mai intrebi... nu ai vorbit cu crash? Da! Vin!
Sorry, nu vorbisemStiti unde ii Baracca? Pe strada Napoca (intre Casa de Cultura si Libraria Universitatii), sau langa faimosul fast food slinos Speed
![]()
Pt ca nu stiam ce e Baracca asta si pt ca vroiam sa aflu unde e localizata exact, am dat pe net peste un subiect (pe un alt forum) unde lumea spune ca este un local foarte scump, unde vin numai fitzosi si snobi.
Tudi, tu ce zici? Eu chiar n-as vrea sa dau 10 lei pe o bere care in orice alta parte costa 4-5 lei![]()
keep dreaming...
Neah, nu e chiar asa. Daca nu ne place acolo putem schimba, sunt destule locatii la 5 minute de mers pe josVedem acolo!
Mamulea, o sa ne recunosti tu. O sa fim 4 tineri la o masa, cu tricouri cu "SEO rox"![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)