Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 12 din 12

Subiect: Seminarii SEO

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

Da, de acord cu voi, dar daca dam fiecare cate un euro doi, din cand in cand, "cand avem in plus", poate reusim sa strangem vreo 1000 pentru o sala buna... Stii cum e, cand dai bani cate putin in timp, nu se simte, si am avea un ban acolo pentru asa ceva... Nu stiu, era o idee...

darkstar_tfd este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    1st September 2006
    Locaţie
    Timisoara/Uricani
    Posturi
    123
    Putere Rep
    37

Implicit

Toto , unii dintre noi lucreaza poate pe new media sau au prieteni care lucreaza pe new media. Chestia asta se poate 'exploata' ( sper ca nu am spus prea dur ) , pentru ca unde e loc de reclama exista si sponsori. De asta am precizat in posturile mele ca daca se stie perioada de timp cand se va organiza pot sa incerc sa fac rost de niste sponsori. Nu garantez pentru asa ceva dar pot macar sa incerc.

De asta am cerut de la mai marii forumului mai multe informatii. Orice user al forumului poate sa contribuie cate un pic , dar de ce sa nu iasa ceva mai bine cu mai multe fonduri , decat sa ne chinuim sa strangem fiecare cate 2 euro la 2-3 saptamani...

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •