Salut, vreau sa-mi recomdati si mie un VPS de pe afara, o firma cu care ati colaborat si a fost ok, vreau sa mut un site destul de mare.Multumesc
Salut, vreau sa-mi recomdati si mie un VPS de pe afara, o firma cu care ati colaborat si a fost ok, vreau sa mut un site destul de mare.Multumesc
Eu lucrez cu hostgator-ul, e drept ca nu am vps, da bag cam 20000 unici pe zi pe un cont de $10 (circa 100GB/luna), deci presupun ca sunt buni si la servere.
Nu am avut niciodata, in aprox 2 ani, probleme tehnice.
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
vpslink.com
si eu am un cont la hostgator de un an pt. care platesc aprox. 10$ / luna.. Nu am avut nici un fel de probleme tehnice pana acuma.
eu cautam un vps pentru ca vroiam sa nu-l mai tin pe share unde sunt si niste limite de conexiuni, o sa ma uit pe oferta de la hostgator acum
Nu incerca un plan shared Hostgator pentru site-uri heavy-duty, o sa-ti inchida contul. In ce priveste VPS, iti recomand KnownHost VPS, am un site acolo de vreo 2 luni (plan VPS Ltx) si nu am avut probleme pana acum. Poti plati si prin PayPal. Ca regula generala iti recomand sa faci plata lunar, pentru ca daca la un moment dat vor fi probleme mari, sa te poti muta fara sa pierzi bani. Succes!
Parerea mea personala : mai bine iti iei un server dedicat low-end decat un vps, dar asta e doar parerea mea.
Administrare linux, hosting, domenii si SSL. Orice pachet de gazduire la 1 euro /3 luni ! Comanda pe http://www.hosthash.com prin cuponul "SEOPEDIA1"
Si eu recomand un server dedicat dar numai daca te pricepi sa ti-l administrezi singur. Ar mai fi varianta de managed server ca sa nu-ti mai bati capul cu administrarea lui, dar preturile sunt mai mari.
Nu stiu daca e adecvat sa scriu aici, daca nu, rog un moderator sa stearga postul. Un prieten de-al meu are vps la iMountain (a scris un review aici iMountain VPS).
Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.
Un site oricat de mare poate sta si pe un cont shared, dar nu la pret de 3$. Consumi mai multe resurse, platesti pentru ele.
VPS recomand doar daca ai neaparata nevoie de ssh si servicii suplimentare pe server, si esti si pregatit sau ai pe cineva sa ti-l administreze.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)