Rezultate 1 la 3 din 3

Subiect: As dori niste informatii despre hosting reseller.

Xct88 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    1st October 2017
    Vârstă
    38
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

Implicit As dori niste informatii despre hosting reseller.

Buna ziua, vreau sa incep o afacere cu hosting reseller, dar as vrea sa inteleg cateva aspecte.
    1. Imi trebuie firma neaparat? Adica, daca nu ai firma, e ilegal?
    2. Ce/cate conturi isi pot face clientii mei din acest plan: 200 GB Storage/2000 GB Transfer/Free SSL & SSD/WHM Control Panel/Free eNom Reseller Account/Anytime Money Back Guarantee/Free WHMCS?

dufix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    8th July 2016
    Posturi
    140
    Putere Rep
    18

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Salutare!
    1. Da si da.
    2. Depinde. Unii furnizori au si limita de conturi (cpanel) oferite, altii nu si poti face oricate conturi doresti (clienti fiecare cu cpanelul lor), evident in limita spatiului si traficului permis.
    Dar adevarata limitare consta in limita de procese (cpu) si RAM permisa, iar un singur site prost optimizat poate bloca tot contul de reseller.
    Din punctul meu de vedere nu este o afacere rentabila, competitia mult prea mare. Plus ca ai nevoie de niste cunostinte tehnice serioase pentru o eventuala dezvoltare.

emusro este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    8th August 2013
    Posturi
    86
    Putere Rep
    28

Implicit

1. Imi trebuie firma neaparat? Adica, daca nu ai firma, e ilegal?
    R: Daca intentionezi sa oferi serviciile de gazduire FREE - cred ca esti la limita legii si nu ai nevoie de o entitate juridica ( firma ) daca vrei sa sa vinzi serviciile pe bani atunci da, ai nevoie de o firma - altfel nu prea ai cum sa vinzi in legalitate.

2. Ce/cate conturi isi pot face clientii mei din acest plan: 200 GB Storage/2000 GB Transfer/Free SSL & SSD/WHM Control Panel/Free eNom Reseller Account/Anytime Money Back Guarantee/Free WHMCS?
    R: Cei de la care vei cumpara resellerul iti overa si posibilitatea de overselling? In principiu nu exista un numar finit de cati clienti sau conturi poti gazdui - practic daca vrei o cifra ar fi infinita atat timp cat de incadrezi in acele resurse de spatiu ( in primul rand ).

EXEMPLU: la 200GB disk, poti aduga 200 de conturi de 1GB fiecare sau 2000 de conturi de cate 100MB fiecare ( cu aproximatie ).
    --------
    Sunt de ceva timp in aceasta industrie si daca te hotarasti sa incepi un business in acest domeniu, te sfatuiesc sa ai in vedere urmatoarele lucurui :

- cauta sa cumperi un reseller de la o companie care ofera si un suport FOARTE BUN si 24/7, altfel risti sa muncesti mult sa iti aduni clienti si in caz de o problema (server related) vei fi la mijloc. daca cei de la care vei cumpara resellerul nu sunt seriosi, risti sa cazi si tu in dizgratie fara vina in fata clientilor tai.

- esti la inceput, nu poti concura cu gigantii, nu adopta o strategie de business de genu - gazduire UNLIMITED la 1 leu pe an - nu ai cum sa faci fata la abuseri si nici nu ai cum sa cladesti cu adevarat un business on the long run. Te-as sfatui sa te axezi pe servicii premium - pret corect insa support si servicii de inalta calitate.

EXTRA : cauta sa oferi SSD ( performanta ridicata comparativ cu SATA ) si cloud servers.

Si eu sunt in cautarea unei servici de whitelabel de acest gen
    Ma 'joc' zilnic in Swift si sting cu WordPress :)

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vand [HOSTING] 5 Conturi de reseller
    De mariusx în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 14th August 2014, 10:43
  2. Hosting bun pentru reseller
    De adi4x în forumul Hosting
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 11th May 2012, 11:54
  3. Reseller hosting
    De piciu1993 în forumul Hosting
    Răspunsuri: 11