...Sau mai multe droplet-uri de la DigitalOcean de $5.
Au datacenter si in Frankfurt cu delay mult mai bun decat Scaleway.
Plus ca Scaleway e cam un fel de beta inca - instabilitati in retea, performante de retea "cum ti-o fi norocul", etc.
Si core-urile alea ARM nu prea bat nici DO de $5.
Scaleway e fain daca vrei sa te joci si sa-ti bati capul cu ciudateniile linuxului pe ARM.![]()
Ce ofera scaleway la 3 euro, digital ocean ofera la 20 de dolari (resepctiv VPS cu 2 cores, 2GB RAM, 50GB SSD).
Instabilitati si performante nasoale nu am intalnit, nu am auzit sa se intample. In niciun caz nu vor fi atat de dese incat sa justifice sa dai de 5 ori mai multi bani.
Altfel, decat oferta de 20USD la digital ocean, as alege oricand VPS in Romania de la smart VPS
Ultima modificare făcută de Dan; 13th May 2016 la 11:50.
si cei de la intovps au preturi bune, tot in romania.
@Dan, asa o fi...
Problema este ca eu chiar am testat performanta pe ARM-urile alea (cat a mers reteaua stabil) si mi se par mult sub core-uri normale x86.
Poate s-au optimizat lucrurile sau poate m-am tampit eu si nu mai stiu ce vorbesc
Asa la VPS in Romania si eu ma gandesc. Am discutat nitel cu cei de la webland si am testat VPS-urile managed si mi se par destul de OK.
Sunt core-uri de avoton. Si alea sunt mult mult mult sub orice mai spre xeon.
Nu fac reclama pentru DO, si eu o sa plec de la ei probabil in curand dar pentru un server dedicat.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)