Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 14

Subiect: Trecere pe VPS

SERGIUx este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    11th October 2014
    Locaţie
    Braila
    Vârstă
    42
    Posturi
    156
    Putere Rep
    22

Question Trecere pe VPS

Salutare colegi,

Am si eu o intrebare pentru cei mai priceputi la asa ceva. Am 4 siteuri care impreuna aduna la momentul asta in jur la 300-400 unici pe zile, in februarie dau drumu la un alt site de la care astept inca 500-1000 de unici, pentru fiecare dintre siteurile detinute in momentul de fata am un pachet de gazduire separat si cu ip separat. (asta asa ca un moft) . Ar fi mai ok sa pun toate cele 5 siteuri pe un vps sau ar fi indicat sa raman cu fiecare site cu contul lui de host?

Multumesc

kleampa este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    31st May 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.598
    Putere Rep
    54

Implicit

Intampini vreo problema acum?

Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    11th October 2014
    Locaţie
    Braila
    Vârstă
    42
    Posturi
    156
    Putere Rep
    22

Implicit

nici macar una

Bruzli este deconectat Administrator
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    25th April 2005
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    47
    Posturi
    980
    Putere Rep
    44

Implicit

Daca nu e nevoie de vps, mai ales ca esti si cu ip dedicat, ar trebui sa fie mai ok shared, ai backup/administrare/suport/monitorizare. Si la vps-uri/dedicate poti avea asta dar costurile cresc semnificativ.

felix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    30th November 2010
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    52
    Posturi
    1.344
    Putere Rep
    45

Implicit

Cat timp nu ai probleme cu firma de hosting, ramai pe shared.
    Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012

Puiu.Viorel este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    13th June 2015
    Locaţie
    Dr.Tr.Severin
    Vârstă
    37
    Posturi
    11
    Putere Rep
    0

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

La fel si eu rezomand shared dar si un vps este destul de avantajos pentru ca poti avea multe la un pret mic si toate setarile ti le faci tu singur dupa bunul plac. Singura diferenta intre shared si vps este ca la vps iti bati capul tu cu setari etc in schimb la shared isi bat alti capul sa iti tina site-ul up si back-up zilnic.

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de Puiu.Viorel Vezi Post
    La fel si eu rezomand shared dar si un vps este destul de avantajos pentru ca poti avea multe la un pret mic si toate setarile ti le faci tu singur dupa bunul plac. Singura diferenta intre shared si vps este ca la vps iti bati capul tu cu setari etc in schimb la shared isi bat alti capul sa iti tina site-ul up si back-up zilnic.
    Parca Bruzli a spus-o mai bine.
    Daca vei continua astfel in goana dupa cele 30 de postari e posibil sa treci pe minus la reputatie si iti va fi si mai greu pe urma.

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Daca nu ma insel, un vps nu iti permite sa folosesti un ip dedicat la fiecare site, ci toate vor avea acelasi ip. Eu unul, aici vad un mare minus, pentru ca eu personal am cate un ip dedicat la fiecare site, deci folosesc numai conturi shared. Daca nu te dezavantajeaza asta cu nimic, probabil iti va fi mai ok un vps ca si cost total, insa va trebui sa ai grija mare sa nu linkuiesti intre siteuri si nici sa nu aiba un profil asemanator de linkuri pentru ca se poate detecta un footprint si nu ar fi ok.

Mie unul imi este mult mai usor sa iau conturi shared separate, asa consider eu ca le administrez mult mai bine, si in caz de ceva macar nu sunt afectate toate siteurile (am patit acum putin timp, la una dintre cele mai bune firme de hosting din Romania, deci aveam backup zilnic, cand am avut nevoie de un backup sa aflu ca cel mai recent era generat cu 2 saptamani in urma pentru ca au avut niste probleme. Totusi, puteau sa anunte si ei din timp, nu sa se gandeasca ca poate nu am nevoie si sa mearga pe şipcă... asa mi-am dat seama ca nu sunt chiar profi, deci atentie la ce firme alegeti).
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    11th October 2014
    Locaţie
    Braila
    Vârstă
    42
    Posturi
    156
    Putere Rep
    22

Implicit

Salut,

Odata cu parerile de aici si cu atingerea in noul an a unui numar de 1000-1500 de unici pe zi cred ca cea mai buna varianta ramane shared. Am avut o triplare a unicilor dupa sarbatori si am sunat si la firma de host (mxhost) si au avut acelasi sfat ... sa raman pe shared si sa urmaresc in cpanel cei 3 indicatori : CPU Usage, Memory Usage si Entry Processes si au mai spus ca daca siteul este bine optimizat un cont shared poate avea cateva mii pe zi fara nici un fel de problema.

Multumesc

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de edy12006 Vezi Post
    Daca nu ma insel, un vps nu iti permite sa folosesti un ip dedicat la fiecare site, ci toate vor avea acelasi ip. Eu unul, aici vad un mare minus, pentru ca eu personal am cate un ip dedicat la fiecare site, deci folosesc numai conturi shared. Daca nu te dezavantajeaza asta cu nimic, probabil iti va fi mai ok un vps ca si cost total, insa va trebui sa ai grija mare sa nu linkuiesti intre siteuri si nici sa nu aiba un profil asemanator de linkuri pentru ca se poate detecta un footprint si nu ar fi ok.

Se poate configura un VPS astfel incat siteurile sa aiba IP-uri diferite. Daca sunt puse la dispozitie, bineinteles.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Trecere la reclame responsive
    De florescualin în forumul Adsense
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 30th June 2015, 22:54
  2. trecere de la text la visual
    De razva în forumul WordPress
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 13th January 2014, 11:21
  3. Trecere website pe firma
    De AlexMar în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 27th May 2013, 10:37
  4. trecere de la dofollow la nofollow
    De cris în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 2nd April 2013, 15:59

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •