Ce parere aveti de hostingul de la Namecheap? Din ce vad la prima vedere preturile ar fi ok, dar nu stiu daca se merita sau nu, avand in vedere ca nu intotdeauna ceea ce e ieftin este si bun.
Ce parere aveti de hostingul de la Namecheap? Din ce vad la prima vedere preturile ar fi ok, dar nu stiu daca se merita sau nu, avand in vedere ca nu intotdeauna ceea ce e ieftin este si bun.
Pentru ceva mic, un mic site html merge .
Am niste conturi la namecheap si nu exista luna sa nu pice, nu indic pentru trafic mai mare de 1000-2000unici pe zi (si ftp-ul se misca destul de greu la ei), dar adevarul e ca la suport stau bine, au raspuns de fiecare data si au remediat problema in scurt timp, recomandat pentru bloguri mici.
Adevarul e ca se misca desrul de greu ftp-ul (probabil e din cauza locatiei serverelor) dar la support sunt fara reproș, cand apare o problema raspund si rezolva scurt si promt.
Astazi am comandat si eu un domeniu si un pachet de hosting. Totul a mers ok. Ce nu mi-a placut e ca nu au IP dedicat si a mai trebuit sa platesc inca 24$ pe langa cei 11$ dati pe domeniu si host (e oferta la conturile nou create). Acum e ok sa zic asa, ca a costat tot 35$ pe un an dar la anul doar hostul e 39$ + IP Dedicat inca 24$ si mi se pare cam scump (voua nu?). La newhost de ex. cu 12 euro pe an ai host bun cu tot cu IP dedicat, deci... pentru cei care nu dispun de multi bani e o solutie beton. Inca nu am IP dedicat, le-am trimis ticket ca sa imi puna. La live support s-au descurcat foarte bine. Mai vedem acum, numai bine ii testez si vad si eu ce pot, desi am impresia (pana acum) ca au servicii de calitate.
Au anuntat ca in curand o sa puna si un cpanel/dashboard nou nout pentru administrarea serviciilor lor. Sper sa fie totul ok. Am zis sa va zic parerea mea pana acum, poate ajuta pe cineva.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)