eu intr-o perioada imi tineam devurile acasa (versiunile de lucru / test / predare), insa de cand am descoperit digitalocean am renuntat la a mai gazdui ceva (ce trebuie vazut si de alti ochi in afara de ai mei) acasa;

pt administrare am testat webmin si parea chiar interesant, insa oricum faceam totul din terminal.. asa ca nu l-am folosit;
pt mail am ales solutia ssmtp (e o aplicatie care folosea un smtp extern pe care il configurai acolo pt orice mail out - pt mail in nu aveam nevoie) in loc de bataia de cap cu sendmail sau dovecot;
pt webserver recomand nginx (evident, in functie de cazul concret pe care nu il cunosc in detaliu) pt ca e foarte rapid (are dezavantajul ca nu foloseste .htaccess clasic, dar se pot configura aceleasi lucruri in alt fel);

calculatorul meu (statia de lucru) merge oricum non-stop, insa pt webserver nu prea ma obisnuisem ca trebuie sa am mereu grija sa fie uptime si online;
per total nu stiu daca economia e semnificativa (sau in cat timp se amortizeaza de fapt investitia in echipamente), insa pt mine a parut nesemnificativa in fata alternativei comode digitalocean;