Rezultate 1 la 7 din 7

Subiect: Hostinger - 50% reducere pentru toate comenzile noi de găzduire, domenii și servere

hl2u este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    15th November 2006
    Vârstă
    50
    Posturi
    484
    Putere Rep
    35

Implicit Hostinger - 50% reducere pentru toate comenzile noi de găzduire, domenii și servere

Primit pe mail:

"Salut utilizatori Hostinger!

Suntem bucuroși să anunțăm cea mai bună reducere din acest an - obțineți 50% reducere pentru toate comenzile!

Folosiți codul de cupon HACK50 și se va aplica 50% reducere pentru toate comenzile noi de găzduire, domenii și servere VPS.

Obținerea reducerii este simplă:

1.Autentificați-vă pe Hostinger în zona de membrii accesând Autentificare în cont

2.Adaugați o comandă nouă pentru găzduire premium, înregistrare domeniu, sau server VPS. Cu acest cod de cupon puteți de asemenea să faceți upgrade contului dvs. de găzduire către planul "Premium" sau "Business".

3.Introduceți codul de cupon HACK50 și apăsați butonul aplică.

Acest cupon este valabil din 26 Martie până în 2 Aprilie și poate fi folosit de câte ori doriți.

Vă mulțumim pentru utilizarea serviciilor noastre.
    Hostinger România
    http://www.hostinger.ro"

Disclaimer

Nu-i reprezint, nu garantez, nu raspund . Sunt doar un client cu un cont entry-level, caveat emptor, etceterica...

PhoeniXman este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.817
    Putere Rep
    36

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

La hostingul free au fost varza, dura o vesnicie sa urci un fisier pe host, se incarca foarte greu site-ul, chiar nu sunt curios cum e sa mai dai si bani pentru serviciile" lor.

Petronel D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    16th November 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    552
    Putere Rep
    22

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Am inregistrat 2 domenii la hostinger, in zile lucratoare (nu weekend), cu plata imediat prin paypal + email de confirmare plata trimis si a trebuit sa astept vreo 30 de ore pana mi le-au inregistrat. Sau pardon, mi LE-A inregistrat, ca doar Ionut e in firma aia.

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.125
    Putere Rep
    46

Implicit

1.Autentificați-vă pe Hostinger în zona de membrii accesând
    Sa le spuna cineva ca is "membri". Am folosit varianta gratuita "straina" (.es), iar dupa ce primesti vreo 500 de click-uri (pe site), parca, tre` sa faci upgrade. Nu spun ca-i anormal, dar sa fiu si eu ontopic.

Vicarious este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    338
    Putere Rep
    25

Implicit

Eu n-am avut decat experiente pozitive cu hostinger. Am vreo trei site-uri la ei si merg la fel de bine ca si contul de 1 Euro pe luna de la hostico.

CatalinR este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd April 2015
    Posturi
    1
    Putere Rep
    0

Implicit

Îmi cer scuze că deschid un subiect destul de vechi, dar doresc să adaug câteva informații.

Îmi pare rău să aud că majoritatea utilizatorilor ce au răspuns la acest topic nu sunt mulțumiți de serviciile Hostinger.

hl2u: Vă mulțumesc pentru postarea acestui subiect.

PhoeniXman: Puteți defini "dura o veșnicie să urci un fișier pe host" ? În acest moment, conexiunea la servere este în stare perfectă. Ați deschis un tichet în această privință? Referitor la serviciile de găzduire plătită, nu înțeleg de ce unele persoane consideră găzduirea gratuită superioară celei plătite sau cel puțin egală cu aceasta. Vă pot asigura că serviciul de găzduire gratuită nu poate fi comparat cu cel de găzduire plătită din foarte multe motive începând cu funcțiile oferite de fiecare pachet și terminându-se cu specificațiile serverelor.

Dobre Petronel: Toate domeniile sunt activate în termen de 24 de ore pentru a verifica dacă profilul de client este completat. De asemenea, procesoarele de plată verifică comanda împotriva tentativelor de fraudă. Probabil, a fost o mică întârziere datorită interesului foarte mare acordat serviciilor noastre. Nu înțeleg ce vreți să spuneți prin "că doar Ionuț e în firma aia". Puteți să explicați totul mai clar ?

Bogdan Calin: Probabil a fost o greșeală de tastare. Sunt traduse foarte multe chestii la Hostinger. În legătură cu numărul de click-uri (sau vizitatori unici pe 24 de ore), eu cred că este destul de bine ținând cont de faptul că este un serviciu de găzduire shared gratuit din care Hostinger nu câștigă nimic.

Vicarious: Mă bucur să văd că este și un client mulțumit

Dacă aveți orice alte întrebări, comentarii sau nelămuriri, nu ezitați să mă întrebați.

-
    Cătălin R.
    Hostinger.Ro
    Ultima modificare făcută de CatalinR; 23rd April 2015 la 00:13.

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.125
    Putere Rep
    46

Implicit

Iti dai seama, ce vechi e . Stai linistit, doar ultima oara s-a scris luna asta, pe 1 aprilie. Referitor la faptul ca Hostinger nu castiga nimic, cum am spus, nu ma plangeam .

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. 50% reducere gazduire SSD cpanel
    De SeerKan în forumul Hosting
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 7th September 2015, 12:14
  2. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 2nd March 2015, 00:48
  3. Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 26th August 2012, 17:18
  4. Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 11th February 2009, 17:57
  5. Răspunsuri: 9