Salut, ca sa nu lungesc prea mult povestea, am nevoie de ajutor in a gasi cel mai bun host calitate/pret pentru un forum phpbb cu urmatoarele statistici/specificatii:
Number of posts: 193617
Number of topics: 30200
Number of users: 7979
Database size:143.81 MiB
Vizitatori unici zilnic: 1300-2000 (medie 1500)
Afisari: peste 10.000 pe zi
Istoric experiente cu firme de hosting:
1. Romarg - am avut forumul hostat la ei timp de 2 ani si per total a fost ok, de departe cel mai bun pe care l-am avut pana acum, insa in urma unei neintelegeri cu o persoana de la tehnic, le-am promis ca dupa terminarea abonamentului, v-oi renunta la ei...si m-am tinut de cuvant.
2. Neroit - de aproximativ 2 luni m-am mutat la ei, dar nu sunt multumit. Mi s-a raspuns la ticket chiar si dupa 4-5 zile, plus ca desi conform informatiilor primite de la ei, absolut toate resursele alocate sunt mult peste ce aveam la romarg, in cpanel procesorul arata mereu o utilizare foarte mare, iar seara in cele mai multe zile atinge limita, iar forumul merge ingrozitor, ba chiar da erori ca limita de resurse a fost atinsa.
3. Am gasit un forum tot phpbb "extreamcs" care se misca ingrozitor de bine. Am aflat ca este hostat de btstelecom, asa ca am luat si de la ei un pachet de test, dar nici macar nu seamana. Daca are cineva idee ce i-a facut sa se miste asa, rog din suflet sa ma ajute
Pana acum, cele mai bune rezultate le-am obtinut pe un vps, unde am instalat xcache si pare sa se miste foarte bine, insa eram doar eu pe forumIdeea este ca vps-ul este ceva mai scump decat un pachet shared de webhosting, plus ca nu am confortul oferit de cpanel si parca nu as vrea sa fac trecerea.

Răspunde cu citat