Am un site de comunicate de presa si as dori sa urc un script pentru asa ceva
Dar din ce caut eu pe nenea google nu prea am gasit decat 1 sau 2
Ma puteti ajuta cu niste indrumari
Multumesc
Am un site de comunicate de presa si as dori sa urc un script pentru asa ceva
Dar din ce caut eu pe nenea google nu prea am gasit decat 1 sau 2
Ma puteti ajuta cu niste indrumari
Multumesc
De ce iti complici viata si nu instalezi wordpress + tema free: WordPress › Article Directory « WordPress Plugins ? Sau o alta tema in care sa adaugi un formular prin care se pot trimite comunicatele simplu si rapid?
Daca insisti, uite un script pe care l-am mai vazut pe site-urile de acest gen Press Release Script | HotScripts News Publishing
de acord cu ce zicea Ionut, wordpress
Subscriu la ce spun colegii mai sus.
Uite aici un director de articole gratuit ce apartine domnului moderator Ursut si alt director articole al colegului Palaghianu, ambele cu prezentari aprobate in zona de directoare romanesti a Underclick.ro
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
alte idei de scirpturi?.Pina la urma daca nu gasesc o sa instlaez wp....Dar credeam ca sunt mai multe si nu stiam eu![]()
classipress
Anunturi gratuite online de mica publicitate, anunturi auto cu masini second hand de vanzare, dezmembrari si piese auto.
Tema o poti modifica din programare. Io stiu? Poti utiliza un forum cu aceleasi functii.
Ce nu ti-a placut la modelele de mai sus?
Mi se spunea 1nesco
Nu e nevoie de cunostinte de programare.Cu o tema free si un plugin de asemenea gratuit gen WordPress › Contact Form 7 « WordPress Plugins ai site de comunicate. 2-3 min dureaza instalarea.
Glumisem. Site-urile celor doi colegi sunt ok. Ca seamana, asta e.
La o adica se poate alege alt cms, alte teme (drupal, joomla) sau ceva total diferit Comunicare: Blog versus forum
Mi se spunea 1nesco
ok multam va anunt cand ma decit sa vedem ce iese![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)